All Right

Hier is de Graaf dan, die komt als en gaat als het hem uitkomt. Wat ga ik hier schrijven, en waarover? Nou ik denk heus wel bij tijd en wijle een stukje Pediavenijn als dat zo uitkomt, maar ook over andere zaken. Zoals trijntjes, the mystery of vacuum tubes, en nog meer. Over Tolkien? Denk ik wel. Gekke verhaaltjes? Beslist!

 

Anyway, ik bedank De Kolonel, mijn digitale vriend, hoe dan ook voor de gastvrijheid.

 

De graaf himself.

6 σκέψεις πάνω στὸ “All Right”

  1. Ben erg benieuwd Graaf. U heeft het nodige meegemaakt dat de moeite van het vernemen waard is weet ik van uw eerdere publicaties. Paarlen voor de zwijnen op een ander project dat ik niet noem! Maar ik reken er vertrouw er op dat u hier een met een dankbaarder lezerspubliek gaat kennismaken. Heb zo eens rondgekeken op ander blogs en het niveau van de reageerders en schrijvers torent hoog uit boven .. laten dat mislukte experiment maar niet meer noemen Graaf. Het streelt mijn eer dat u me met Kolonel aanspreek maar ik moet u teleurstellen. Ben nog maar net begonnen met wordpress, raak nog regelmatig de weg kwijt in de editor en alle mogelijkheden en zie mezelf derhalve eigenlijk als een eenvoudige soldaat. Het voetvolk. Per vergissing in me de rang van Sergeant toegekend ik probeer me zo onopvallend mogelijk te bewegen hier zodat men mijn geklungel en geklooi niet in de gaten heeft. Kijk, mensen als Wallie van harte welkom graag zelfs, Maar andere types zoals we die kennen van wikibrood …noem geen namen hier maar bijvoorbeeld een die rijmt op Klomaine en die in Belgie ONZE advertentieinkomsten loopt te verbrassen met vliegreizen en stroopwafels …..dat soort gasten vliegen er met een pisboog uit dat begrijp je zeker wel Graaf?

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Welkom zeer geachte Graaf. Ben eerder zo brutaal geweest uw Griekenland essay van de online encyclopedy wikisage te roven en heb twee delen daarvan geplaatst. Als een soort vervolg verhaal hoop dat u me dat niet euvel zal duiden. Durf het haast niet te vragen maar staat u mij toe een derde deel hier aan toe te voegen. Kan me namelijk voorstellen dat u dat liever zelf doet ik pronk zo immers met andermans veren vandaag mijn vraag. Gelieve me te verontschuldigen voor mijn brutale roof. Vind uw werk over Griekenland zeer relevant. En aktueel want de slang is pas dood als de kop in de goot ligt!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.