Officiële waarschuwing!!!

Gut kolonel, op bezoek bij Schimske? En meteen een knallend waarschuwing van de wikipolitie gehad zag ik. Foei!

En naar Ymnes boy zul jij luisteren, want die is mo-du-ra-tor daar. Begrepen? Da’s heel hoog in die beweging weet je, en naar Schimske luister jij ook in het vervolg!

Bovendien is het een heel nuttig project, en Ymnes een heel waardevolle medewerker anders had ik dit nieuwtje nooit gevonden op Wikinieuws. Eric was er blij mee.

Ymnes boy houdt namelijk heel goed het nieuws bij van Het Grote Project, want da’s erg belangrijk, dus luisteren jij! Dus bij deze jij ook een forse waarschuwing van mij, en anders ga jij er met de bekende pisboog uit daar! Naar moderator Ymnes zal jij luisteren, die weet namelijk van wanten! De Tilburgse  boevenvanger heeft immers ook al een waarschuwing te pakken daar!

7 σκέψεις πάνω στὸ “Officiële waarschuwing!!!”

  1. Zag het, ja. Maar ik zag nog iets, namelijk dat de “waarschuwing” op jouw OP niet door Ymnes boy geschreven was. Want Ymnes boy schrijft een of ander vreemd vaak onsamenhangend babbeltaaltje, en dit was in perfect Nederlands geschreven.

   En dat zie ik wel vaker. Bijvoorbeeld dat Ymnes boy bij dat Global Lock van mij plotseling Engels op native level schreef. En ook heb ik een keer op Quote gezien dat Roooomaiinaa Wiikiiimeediaaa op het account van Schimske postte. Ik zag dat namelijk aan de typische Roooommaannnniiiaaa =>pijltjes=>en=> bijbehorend=>logica.
   Een lantarenpaal is van ijzer=>dus ik heb gelijk. En=>ik=>sta de kluit op=> een verschrikkelijke manier te =>besodemieteren.

   Zo achterlijk is dat volk nou, ze zitten op elkaars account te kloten, en ook op dat Moria account, maar dat wisten we al eerder. Maar goed dat ze daar een Tilburgse achterbuurtspecialist hebben, kunnen ze namelijk best gebruiken!

   Μοῦ ἀρέσει

 1. Die Ymnes boy ken ik nauwelijks maar Romaine is duidelijk een troll account van meerdere personen. Gelijktijdig op diverse lezingen zijn, gelijktijdig projecten editten en dan nog foto’s maken terwijl zonneklaar uit de metadata blijkt dat het niet KAN kloppen. Bestaat niet! Bovendien de man maakt zich zo belachelijk zoveel idiotie kan 1 persoon niet verzinnen hier zit meer achter Graaf! Schim wordt ook bediend door meerde personen. Slaat meestal wartaal uit met veel spelfouten en dan soms, heel soms komt er opeens iets verstandigs uit. Tis maar net wie er onder die account is ingelogd.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Klopt. En als je op het Moira account kijkt en analyseert zie je dat het een bot is wat aangaat op een bepaalde tijd. Kan anders niet. En ook artikelen zijn vaak opgebouwd uit laagjes als je ze uit elkaar plukt, als het ware alsof ze met een 3D printer zijn opgebouwd.
   En ook dat Ymnes account was vreemd, iemand die babbelt als een verongelijkt kind van vijf, inclusief woedeaanvallen, en het ene na het andere prachtige artikel na het andere over muziek uitbraakte tot en met een etalage artikel aan toe! Kan niet, bestaat niet, is onmogelijk.

   En de artikelen werden niet opgebouwd zoals een normale schrijver dat zou doen, maar in één keer er op gedonderd. En die hysterische reactie op die pagina citaatrechtrecht en überhaupt de zeer, zeer eigenaardige reacties op mijn opruimwerk op Quote zeggen mij meer dan genoeg……
   Trollen en knoeikonten, dat zijn het Kolonel, maar ik ben brandschoon.´

   Het klopt Kolonel, er is daar veel meer aan de hand.
   https://nl.wikiquote.org/wiki/The_Postman_Always_Rings_Twice/Wikiquote:Citaatrecht.

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ok samenvatting van 1 dag wikinieuws. Eerst komt de grootse prutser en kletser van wikibrood me vertellen dat dit geen kletsproject is. Krijg van Ymes boy die slaande ruzie heeft met Vinvlugt bericht een waarschuwing over een commentaar over zijn Baudet artikel. Dat gewoon zijn mening is en niets met een neutraal nieuwsbericht van doen heeft. Om voor het gezeur af te zijn kies ik voor een opinie artikel en soort essay. Heb nog geen paar regels geschreven of 3 personen lopen zich met de tekst te bemoeien en wijzigingen aan te brengen. Iets van een opinie moet neutraal zijn en mag geen mening bevatten. Dit gaat me teveel tijd kosten allemaal.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. T’is natuurlijk een shitproject, als je überhaupt van een project kan spreken, wat uit de as is herrezen na de enorme trollpartij van Ymnes, Natuurlijkal12 en dat lekkere ding van een trijnstelletje. Ikzelf denk dat het uit de as is herrezen om Ymnes boy van de straat te houden want daar waren ze wel klaar mee. Het was echt ongelooflijk hoe ze het knaapje eerst hebben opgehemeld, in elke hoek van Pedia echode de naam Ymnes, en elke veer die er maar te vinden was werd in zijn reet gestopt. Uitnodigen voor die kutclub van ze, het kon niet op, kijk maar op zijn OP.

   Natuurlijk was volkomen duidelijk vanaf moment één dat het een volmaakte dwaas is, maar het mocht de pret niet drukken, en nu houden ze niet meer van hem. Nee, de wiki liefde is over. Waar ze kunnen zeiken ze hem af, met vintroll voorop. Zo doen we dat in de Tilburgse wijken namelijk. Maar het speeltje Wikinieuws waar hij bovenbaasje mag spelen is er nog, kan hij de hele dag nieuwsfeitjes verzamelen. En wikiagentje spelen.

   T’is allemaal zo doorzichtig als de pest, en er klopt allemaal geen hol van.
   Je kijkt er zo dwars doorheen, ze doen me hier aan denken.

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.