Trijntjes 2

Veel leuker dan al dat wikigeoewehoer. Ondertussen heb ik de draadboom af, tijd voor de printen en misschien om eens aan mijn treintjesblog te beginnen. Want wat moet ik eigenlijk met die intrieste wiki-gasten, blij dat ik er niks mee van doen heb en nooit gehad heb.

Kijk, de bedrading ligt er in en is getest. Niet te begrijpen hoeveel bedrading je nodig hebt uiteindelijk. En die printplaat rechts ligt ernaast heb ik ooit voor iets anders gemaakt, maar die kan ik mooi gebruiken voor de rookgenerator als ik hem in stukjes zaag. Rechts vooraan is de rookgenerator, daar moet ik nu die besturing voor verzinnen.

Het is net niet helemaal scherp, maar je kunt mooi die doorgezaagde print in het dak zien zitten uit Polen, werkt ook perfect. Je ziet net de draadboom naar beneden lopen links als je goed kijkt. Dat is de radiografische besturing van het geheel.

En beneden staat de accu op een strategisch punt, valt niet op daar. Sja, als iets niet bestaat moet je het zelf bedenken, toch? Het kan, want let maar op. Het resultaat wordt echt wel fraai. En daar hou ik van, iets aparts maken uit een bak oude rotzooi want dat is het uiteindelijk. Tot de loc aan toe komt uit de rommelbak, die was helemaal kapot en afgeschreven. Heb ik eerst helemaal opgeknapt en gerestaureerd.

 

Kijk maar hier, hier ligt hij in brokjes nadat ik alles schoon heb gemaakt en gerepareerd.En dan zie je meteen het probleem, bij dit oude model uit de jaren tachtig bestaat de bodem uit twee delen, dus ik ik moet zo opbouwen dat de boel ook nog uit elkaar kan als ik wat moet repareren.

Iets maken, of het nu een artikel is of dit geeft mij voldoening. Niet dat geouwehoer van die wiki-minkukkels. Want als het af is, is er maar één van op de hele wereld.

6 σκέψεις πάνω στὸ “Trijntjes 2”

    1. Het mooie weer gooide wat roet in het eten, de tuin was net ff aantrekkelijker. En ik heb toch een vorm van last van die etterbakken, daar ben ik eerlijk in, want ik ben toch net iets minder lekker in mij vel dan normaal. Je weet waarom.
     En ja, het is rommelbakwerk. Ik vond nog een luidsprekertje van een hele oude iMac, een paar oude printjes, en dat moet de stoomfluit worden. Kan elk geluid van twintig seconde erin zetten. En zo rommelen we de boel langzaam in elkaar.

     Het is mijzelf alleen een raadsel wat ik er mee ga doen, ik ben niet zo een treintjesmijnheer die op zondag met een conducteurspet op een dienstregeling gaat rijden op zolder, want die heb je. Zoiets als Salsadansers.

     Ik kan me gewoon niks bij het verschil in karakters voorstellen Kolonel, die etter van een trollobotje die mij het leven op quote zuur stond te maken en maar raak abitrollde, en de persoon in dat artikel. Het lijken wel twee verschillende mensen, joh.

     Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 1. HO is zeker ook leuk, heb je veel minder ruimte nodig namelijk. En het is veel goedkoper allemaal, al valt dat bij mij wel mee omdat ik oude zooi opknap. Maar vandaag konik even lekker er aan doorgaan, nog een printje en het is af. En het voordeel is, als ik eenmaal door de rijstebrijberg van die radiografische toestanden heen ben ik een makkie heb verder.

  Alleen maar rails hoef ik dan te leggen, geen draden meer. spotgoedkope plastic rails, want het rijdt op een accu. En ik heb me toch een bak rails bij elkaar gesprokkeld zo op eBay…

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.