Luister jij eens heel goed Ymnes……

Welkom Corazón espinado. Groet, Lidewij (overleg) 29 mei 2018 08:57 (CEST)

Ja, ik begreep dat je niet helemaal tevreden was over de hoeveelheid artikelen die ik geschreven had. Nou, kijk even op mijn GP zou ik zo zeggen. Niet goed genoeg? Ja ik las het zeg, ik schijn nauwelijks in staat een artikel te schijven! Gut! En verder heb ik aan je verzoek voldaan, ik heb me verder beperkt tot wat je onze eigen omgeving zou kunnen noemen. Nog even Eerbeek op bezoek geweest, Lidewij? En begrepen wat ik daar schreef lidewij? Fijn, en een link hoef ik je toch verder niet te geven hoop ik? ! Vriendelijke groet, Corazón espinado(overleg) 31 mei 2018 00:25 (CEST)

ik begreep dat je niet helemaal tevreden was over de hoeveelheid artikelen die ik geschreven had.

Dat schreef ik niet.
ik schreef:

Als gebruiker Bombardon deed je 161 bijdragen, waarvan 4 in de hoofdnaamruimte en haalde je 1 foto binnen.
Die 156 bijdragen hadden niets van doen met Wikisage.

ik heb me verder beperkt tot wat je onze eigen omgeving zou kunnen noemen.

Er was ook gevraagd niet over Wikipedianen te schrijven. Het ging op de overlegpagina vooral over Wikipedianen.

Nog even Eerbeek op bezoek geweest, Lidewij?

Daar heb ik niets te zoeken. Ik heb hier al genoeg gedoe en onzin van jou moeten lezen.

Lidewij (overleg) 31 mei 2018 13:55 (CEST) PS vanavond gaat alles weer leeg

 

Ik vind jou een bijzonder onbeschoft persoon en ik zal jouw eens vertellen waarom.

  1. Je sokpopt onder het Wikischimaccount op Wikipedia bij die arnbcomzaak tegen jouw. En probeert mij met grove leugens zwart te maken.
  2. Je hebt ongelooflijk gelogen bij dat blokverzoek tegen mij en op Meta.
  3. Je trollt je helemaal gek op Sage op het moment op Lidewij haar account. Ook Lidewij zou zich ook kapot moeten schamen dat ze je toegang  geeft tot haar account.
  4. In jullie cultuur is beleefdheid tegen oudere mensen uiterst belangrijk, maar je gedraagt je als een zombie op het moment tegenover een oudere heer. Wat zou jouw omgeving van je denken als zij wisten wat jij achter jouw toetsenbord op het moment uitvreet? Mensen in jouw cultuur zijn altijd zeer op goede omgangsvormen gesteld namelijk, dat is erg belangrijk. Maar je misdraagt je zwaar.
  5. Jij hebt je beperkingen, dat moet jij accepteren en dat niet recht trollen ten kosten van anderen, want dat is zeer, zeer laakbaar, Ymnes.
  6. Jij kan weggooien wat je wil, ten eerste lukt jouw dat niet want het staat gewoon ook hier en jij hebt hier niks te zeggen, en ten tweede veranderd het de feiten niet. Jij beschuldigd mij twee keer van een misdrijf, en trollt me aan alle kanten weg, Je excuses voor je misdragingen zouden namelijk vele malen meer op zijn plaats zijn dan deze grote smoel, Ymnes!  En als jij wilt kun jij hier gewoon reageren, of een gesprek met mij hebben hierover, maar daar ben jij gewoon te laf voor zonder knopjes, Ymnes. En dat is de waarheid. Jij bent een enorme lafbek namelijk. Graaf Statler.

 

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.