Vooruit, Schimske, je hebt hem verdient!

Zie deze tekst die je hierboven zelf citeert: Graaf Statler bezorgt alleen maar ellende aan de mensen die zich hier in de hoofdnaamruimte wél verdienstelijk maken. Statler is zelf amper in staat een artikel voort te brengen (Dat laatste is eigenlijk nog vrij aardig uitgedrukt, Statler had namelijk op dat moment al heel lang geen eigen artikelen meer geschreven en wat hij eerder wel zelf schreef had praktisch altijd zwaar verbeterwerk nodig). Mij lijkt dat dit wel degelijk (ook) over de inhoud van de encyclopedie gaat. De Wikischim (overleg) 29 mei 2018 15:28 (CEST)

(Bron)

 

Het komt er feitelijk gewoon op neer dat de Wikipedia’s in het Zweeds, Cebuano en Nederlands (deze dus) deels worden gebruikt voor zaken waar Wikidataen Wikispecies eigenlijk voor zijn bedoeld. Ik en anderen hebben het al veel vaker gezegd, maar luisteren ho maar. De beste oplossing zou denk ik zijn een aparte nl-versie van Wikispecies op te zetten (idem natuurlijk voor het Zweeds e.d., al ben ik verder zelf helemaal niet actief op de Zweedse Wikipedia). Verder roep o.a. ik nu ook al een jaar of tien dat al die ultrakorte beginnetjes over wel degelijk belangrijke onderwerpen eens een keer serieus aangepakt (uitgebreid) moeten worden, in plaats van dat men zich maar blijft richten op het schrijven van zoveel mogelijk nieuwe, maar kwalitatief lang niet altijd hoogstaande artikelen. Alles bij elkaar hebben we dan straks een veel lager totaal aan artikelen hier (waarschijnlijk minder dan 1 miljoen, terwijl de “mijlpaal” van 1 miljoen artikelen al een jaar of zeven geleden hier werd gevierd), dat echter wel een wat realistischer (en dus eerlijker) beeld geeft. De Wikischim(overleg) 29 jun 2018 13:26 (CEST)

(Bron)

 

De grootse wiki-hypocriet van het jaar 2018.

 

Het is voor mij, Graaf Statler een grote eer je (jullie) deze prachtige beker uit te mogen reiken en hoop dat je/jullie er blij mee bent/zijn. Uiteraard mag je hem op je gebruikerspagina plaatsen om hem daar tot het einde der dagen te laten prijken, of uitprinten en boven je bedje hangen. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie, want dit is een hele prestatie om het zo maar eens te zeggen als je de overige inzendingen bekijkt. En deze enorme hypocrisie lijkt me niet meer te overtreffen dit jaar, maar je weet het maar nooit met jullie!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.