Zondagsrust

Ik zie net hiernaast (ik  heb dit blog niet ingericht, ben slechts gastredacteur) dat Edje de Roo de heer Casper aan het retweeten is, dus dat maakt ook weer  weer eens een boel duidelijk.  Iets over voetbal, heb ik niks mee, nooit gehad. Maar god wat heb ik gelachen zeg. Een dreigmail van Sagelegal. Alleen dat Sage al, wijzen. Ik denk dat nietwijssage of nietgoedwijssage@legal een betere afzender was geweest.

Hoe krijgt iemand het voor elkaar zoveel wapperende juridische wartaal in één mail te krijgen! Diegene die dit fraais heeft opgesteld heeft natuurlijk geen kaas er van gegeten hoe de echte juridische wereld werkt, en gaf er maar weer eens blijk van er echt niks van te snappen. Nu weet ik dat al jaren, dus niks nieuws onder de zon. Maar hoe maakt iemand zich nog verder belachelijk dan hij al is. Schimske, of wat je nicks verder zijn, ik neem er één op je vanavond, je kan het bleek maar weer eens.

Maar goed, ik ga dit al veel meer links laten liggen, en zoals vandaag lekker in de tuin zitten, dus over individuele wikigekken zal ik veel minder schrijven in de toekomst. Ben trouwens benieuwd of Edje de Roo ook door deze zelfde “jurist” is geadviseerd, na die prachtmail  aan mij van hem, zou me niks verbazen. Nu ja, je kunt altijd een taart met een vijl erin van me krijgen, m’njong. Maar ik zal jullie wikipret niet verder verstoren, dus speel maar lekker verder allemaal in de ballenbak.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.