Stapelgek, of toch ene balletje-balletje speelster?

Eigenlijk kan ik als ik dit teruglees maar tot maar één conclusie komen, dat mens is stapelgek of een balletje balletje speelster, en ik gok op het laatste.  Nee, ik weet het wel zeker. Waarom? Omdat ze er zonder enige grond of aanwijzing van uitgaat dat ik die artiklen over die stoere wikipediaen geschreven zou hebben en dat als stelling blijft poneren.  En er werkelijk van alles bij sleept wat er niks mee te maken heeft. Het is een manipulator, een trol, een geboren leugenaresse Want wat doet ze doorlopend? Een fout beeld projecteren, dat is haar tactiek. En dat doet ze werkelijk ov-re-al. Het is namelijk een gerafineerd loeder. En een van de beste balletje-balletje spelers die ik ooit heb gezien.

 

Want het is natuurlijk glashelder dat ik dat niet heb gedaan, die artiklen  schrijven want ik ken die mensen niet eens. Ik heb in het gemeen of zijdelings van ze gehoord of in het geheel niet, maar op de meest smerige manier blijft ze maar stellen dat haar strafexpedities geoorloofd zouden zijn, en ik dat gedaan zou hebben. En ze verduisterd zelfs lijstjes met mijn artiklen om te kunnen suggereren dat ik nooit wat schrijf terwijl zij juist diegene is die dat onmogelijk maakt. En zelf schrijft ze nooit wat, ze copy-past alleen maar. wat overduidelijke troep, Het is een adder, een slang.

En zo vernietigd deze dame project na project onder de ogen van iedereen met al haar sokjes. Met haar doortrapte balletje-balletjespel. Jaren zit ze overal vooraan met haar kleedje, om te stoken, om de zaak te flessen, om de boel voor de gek te houden. Kijk, Guido, daar ligt het balletje.  Kijk maar onder dat bekertje, daar ligt hij. Maar het balletje ligt er nooit. Het balletje ligt nooit waar zij zegt, echt niet ga maar eens goed kijken.

Balletje-balletjespelers, de gevaarlijker mensen bestaan er niet op het internet. En het gevolg? Één groot drama, met een hand vol nieten voor iedereen. Een een Kolonel en een Graaf die hoofdschuddend staan te kijken hoe de trollopedia zich recht de grond in gaan boren binnenkort, want dat kan niet anders. Ook Prins Guido staat compleet in zijn onderbroek er bij te kijken met zijn kladjes in zijn hand, en de rest ook.

Hoofdschuddend kwamen  twee LTA*’ers aanlopen. Lang had men ze na hun block en lock niet gezien. Het waren de Kolonel met zijn digitale vriend Graaf Statler.
Na het hele tafereel hoofdschuddend op genomen te hebben sjokte ze weg, terug naar de brug waaronder ze leefde in een kunstig gemaakte tent van de parachute waarmee de graaf veilig was geland op het naastgelegen grasveldje. Nog net was te horen dat de een tegen de ander zei, dat kon ook niet goed gaan. En beide verdwenen in de duisternis van de inktzwarte nacht…

Voetnoten:
*GeNeTr= Het geheime Genootschap Nederlandse Trollisten. Een organisatie die qua  geheimzinnig niet onderdoet voor de Priorij van Sion.  Vele vermeende trollopedianen zijn al bij naam genoemd als prominent lid, zoals ene Graaf S en ene Kolonel Z.
*LTA=Laffe Taktiek van Afstraffen. (door een corrupt kliekje)

Verwante literatuur:
Outgoing chief warns of potential corruption.

 

Toch begin ik die voorspellende blik van mij eng te vinden…….

 

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.