Everipedia

Als twee honden vechten om een been, loopt de derde er mee heen. Ik moest er echt aan denken toen ik Prins Guido zijn boodschap net las van het tienjarige bestaan van zijn project. Nog de hartelijke felicitaties van de Graaf, prins Guido.

Everipedia, opgezet door een stel briljanten studenten met Iraanse roots. Everypedia, het speelt feilloos in op de moderne tijd door alle verouderde internetproducten te integreren, en maakt gebruik van hun grote zwakheid. Te weten dat geen van die projecten de inhoud bezit! Het zijn slechts totaal onbeschermde verzamelsites, die uiteindelijk feilloos leeggeplukt gaan worden door een commercieel product. Want daar is over nagedacht.

Nee, ik heb (nog geen) geen IQ’s en ik heb het artikel niet geschreven want deze kat kijkt slechts toe.  Erewoord op het graf van mijn pappie, want deze Graaf ligt te freewheelen in zijn tuin met een meestal alcoholvrij biertje in zijn hand en te wachten op de dingen die gaan komen.

Natuurlijk vind ik Prins Guido een enorme sufkees, want hij heeft zijn kans gemist. Want het idee van de Jimbocoin en later de Sagecoin had de Graaf al lang geleden en is door zijn gemalin van Lidewij tot Trollenstein verdonkeremaant net als mijn lijstje van artiklen die nu op de server van Evripedia staan. Het kan verkeren is het niet?

Croissantje, glaasje sinaasappelsap, kat eten geven, en trollopedia 1 op. Om de hopeloze stijd van de kleine Ymnes met een stel uiterst geslepen trollen weer eens te aanschouwen die het knaapje zo weer  aan het huilen hebben. Met Moira of een van haar vele lakeien met haar schattige trollenjurkje aan in volle actie. Laat die wikihoe pardon wikiboeren verder maar dorsen, I a am out of the game voor even. Maar niet voor lang, want ik ga weer schrijven, o ja! Juist, op Everipedia.

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Everipedia”

  1. Ah! kennelijk is het knaapje gaan huilen want ze Moira heeft die Paul op sokpoppen geblokt. Wordt morgen onderbouwd. Duivels benieuwd wat dat gaat worden, want zulk slecht getroll als vandaag heb ik nog nooit gezien! Dat kan ook niet, want elke normale webmaster had natuurlijk dat hele trollenzooitje de eeuwige digitale jachtvelden opgestuurd. Allemaal zo doorzichtig! Ze zullen De Kolonel wel de schuld geven. Of mij misschien wel. Of wie weet weet ik veel

    Ach, het zijn gewoon een stel idioten bij elkaar maar dat wist ik al jaren. Daar hangt daarboven een stel draden tegen elkaar te knetteren. Zal morgen eens schrijven wat ik vandaag vond, ik begrijp nu een heleboel….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.