Krank Im Kopf

Ik schreef dit op Wikipediacray, en dat leverde me een duimpje op van iemand die ik zeer hoog acht, Kingsindian. Een Amerikaanse intellectueel, zelfs een hoogleraar meen ik me te herinneren, maar dan een echte. Ik had dit geschreven:

“You know wath the problem of that community’s is? That they doesn’t exist. A wiki is a nobody’s child, a orphan, nobody is real interested in it. It is there because it is, and that is the only reason. Nobody cares about a wiki or it’s health. Nor what you should call a community and neither WMF.

A wiki is a ship in a huge ocean without a captain, without a rudder what is going in every direction. And the crew is inflating, people leave disapointed and are replaced by a lower quality crew and that is going on and on and on till the moment only some total lunatics are left, who are leaving disapointed too at the end. And then there is now crew at all left. And nobody is complaining as long there is at least someone to do the job, doesn’t matter how mad. And in this way every wiki ends up on the digital churchyard.
And maybe that system of blockchain is better. Because if the content writers get rewarded they are more motivated to keep the place clean. Maybe in that case the child has a father and mother, and is not a orphan. I don’t know if that happens, but it is worth to try.”

(Source)

En dan zie ik een onvolwassen kleuter met het verstand van een kind van vier hiermee al dagen bezig en denk ik sja…..

MoiraMoira info.

En als je dan in de gebruikershistory kijkt blijkt die persoon al 48 uur geobsedeerd door ene Paul Bedson die de kleine Ymnes aan het huilen gemaakt heeft. Ik ken Paul wel van Everipedia, een bijzonder aardig intelligentie vent. En nee, ik heb hem niet naar WPNL gehaald. En dan zou dit de redding van het eens o zo trotse wikipedia moeten zijn. Een stel klierende kleuters want ik geloof er geen pest van dat dit die Goose miep zelf is in actie van wie dat account is.

En deze lieden zou het Erasmusprijs winnende project moeten gaan redden. geloof je het zelf? Het zou eens tijd worden dat men gaat inzien dat dit gewoon een totaal kansloos project is in plaats van maar geld van de donateurs over de balk te blijven smijten. Want daar komt het echt op neer, en ik waarschuw je, dit komt uit! Want dat soort dingen komen altijd uit en als je verstandig bent stop je hiermee en trekt de stekker eruit. Maar dat zal wel niet want de woorden verstand en verstandig ontbreeken  nu eenmaal totaal in het vocabulaire van deze lieden.  En op dat churchyard komt het echt wel terecht met zo een talentvolle crew, zit daar maar niet over in en daar hebben ze mij echt niet bij nodig!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.