T’is me allemaal wat

Ben je lekker dingen aan het wegtrollen ziet die vervloekte graaf het in een keer. Sja…..

Hallo Ymnes. De Arbitragecommissie heeft van Graaf Statler een deblokkadeverzoek ontvangen en zij zal de zaak in behandeling nemen. Vriendelijke groet, namens de commissie, Sander1453 (overleg) 10 mei 2016 21:58 (CEST)

De ArbCom had deze zaak helemaal niet mogen aannemen:

  1. Met de global lock overrulet Meta nl.wikipedia en de ArbCom had de aanvraag daarom moeten afwijzen;
  2. Statler valt onder IV en de ArbCom neemt geen zaken in behandeling over geblokkeerde ingelogde vandalen.
Nadat m’n hele weekend al opgegaan is aan het bijeenrapen van dossiers, enkele volle dagen die ik niet aan de hoofdnaamruimte kon besteden, en dat maandag doorging op Meta en hier dinsdag op de RegBlok heb ik het ondertussen meer dan gehad met die overduidelijke vandaal. Ik hoop dat de ArbCom razendsnel tot inkeer komt en de aangekomen zaak seponeert om beide hierboven redenen: ze heeft er eenvoudigweg niet de bevoegdheid voor. Een gekwalificeerde moderator en steward hebben de zaak al grondig doorgenomen. Kan ik voor de zoveelste keer mijn vrije tijd opofferen om een gedegen reactie te geven. Kom alsjeblieft tot inkeer en seponeer de zaak. Laat me weer in de hoofdnaamruimte werken! Ymnes (overleg) 11 mei 2016 19:21 (CEST)

Beste Ymnes, de Arbitragecommissie heeft een uitspraak gedaan, zie hier. Groet, Sander1453 (overleg) 4 jun 2016 09:38 (CEST

 

 

Want dat ben je natuurlijk, een oertroll. En die vrije tijd heb je gebruikt om de hele zaak bij elkaar te liegen, zoals je altijd doet, want dat ben je natuurlijk een ongelooflijk leugenaar. Met je editen op Moira haar account, op het Trijnstel sock-steward account op Meta, op het Lidewij account op Sage. He……. Ik wordt moe van al dat getroll van jouw als ik het alleen al zie. Want jij denkt dat ziet niemand maar mis, wij, De Kolonel en ik zien alles. Onafhankelijk van elkaar.

Maar is dit nu jouw schuld? Dat vind ik eigenlijk niet. Je wilt zo graag, maar zal dit nooit kunnen want je hebt een handicap. Je bent pittig autistisch. Ook die cursus kun je nooit maar dat zal een ander wel voor je doen vermoed ik zo, dat zal wel afgedekt zijn. Maar op wie ben ik dan wel kwaad? Zal ik jouw dat eens vertellen? Op al die luie Wikipedianen  die hun macht maar niet kwijt willen, hun voordeeltjes willen behouden. En jouw als en anderen als een soort hondenuitlaatdienst hun account laten beheren. Want dat vind ik pas echt schofterig, vooral tegenover jouw!

Of dachten jullie dat we dat niet door hadden? Nou mooi mis! Ja, dat hebben wij door, want ons besodemieter je niet!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.