Het risiko van een troll zijn……

Kijk, toen Schimske mij wees op het opzettelijk mijn privacy schenden door die Gooise miep of welke idiot er op dat account zat te kloten op dat moment kon mij dat niks schelen. Niet dat ik nu heel erg met mijn echte naam te koop loop, maar een geheim is het niet. Maar als je de nick Paul Brussel voert en maar raakt trollt.. Sja, dan kan je er een keer bij zijn is het niet?

 

54geren (overleg | bijdragen | bloks) – graag snel OT wegens privacyschending op diens OP. Paul Brussel (overleg) 8 aug 2018 19:47 (CEST)

Gebruiker gewaarschuwd en zijn bewerkingen onzichtbaar gemaakt. Ik laat het verzoek nog even openstaan, mocht de gebruiker doorgaan, dan kan hij direct geblokkeerd worden en anders is de waarschuwing voldoende geweest. Mbch331 (Overleg) 8 aug 2018 19:53 (CEST)

(Bron)

Want al is de troll nog zo snel, je pakt hem op een keer wel…..

Zal ik ooit iemand op het internet doxxen? Nooit! Zoiets opslaan? Nee! Maar ik heb wel een extreem goed geheugen….

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Het risiko van een troll zijn……”

  1. Beste Ecritures, je beslissing heeft me zeer positief getoucheerd. Ik ben van een en ander zeer geschrokken, en dat is nu al de tweede keer dat dat me hier overkomt, en ik acht dat inderdaad zeer bedreigend: ik zal om die reden dan ook voorlopig geen motivatie hebben om hier bij te dragen, maar ik wilde je toch bedanken. Groet van Paul Brussel (overleg) 8 aug 2018 22:23 (CEST)

    (Bron: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Ecritures&oldid=52068128#Blokkade )

    Nee, nee dat is niet zo. Jij heb zitten fucken, dat is het probleem, niet dat jouw naam nu op straat ligt. Waar?
    Met dat gepest met dat publiek domein op Quote, met mij artikel over de Griekse verkiezingen waar ik aan bezig was plotseling op de verwijderlijst te mieteren, en nu weer met die artikeltjes van Paul. Jij bent gewoon een achterbakse cyberpester, DAAR en prikt de punaise, en heus niet dat jij gedoxxed werd. Zag het trouwens stom toevallig, kijk daar net! Fuck you troll! En nee ik sla echt niks op maar niemand kan mij verbieden zaken die ik toevallig zag te onthouden.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.