En zo staat de kleuterjuf constant de kluit te besodemieteren

Want die tekst is niet door Ymnes geschreven, dat ziet een kind. Weet je wat jij hebt? Een psychiatrisch probleem, en niet zo een kleintje ook. Je bent en razend intelligent, maar daarnaast ook nog eens knetter gestoord.  Maar dat merken mensen niet aan je. Dus speel jij je balletje balletje al jaren voort, en men vertrouwd jouw. Maar jij kunt niet eens jezelf vertrouwen, anders deed jij dit niet! 
Je hebt Ymnes opgestookt, Mdd, zucht en wie nog meer. Je hebt mij zwart gemaakt en mensen in onnoemelijke problemen juridisch gebracht. Want ja, ik leef, en heb nu de mogelijkheid iedereen ten gronde te richten met mijn dure advocaat! Of de pers, kun jij je een smeriger verhaal voorstellen? Zoon van, doodgewaand, mooie artikelen, veel werk op quote en hoe iedereen er in stonk? Geëindigd met een SanFanBan?  Kappen allemaal, en wel nu. En hopen dat de Kolonel ook nog een keer zijn hand over zijn hart strijkt, want er is niet veel meer van jullie reputatie over anders, en ook niet van die an jouw, madam als een van ons tween dit publiek maakt……
Het gaat er niet om of ik iets kan leren van de cursus, maar of er een probleem mee opgelost wordt. Dat wordt er niet want ik heb geen communicatieprobleem, maar een probleem met The Banner. De arbcom had alleen dat probleem moeten oplossen, en enkel de interactieban was daar voldoende voor geweest. Nu werd de gehele gemeenschap tegen mij in stelling gebracht om linken aan te leveren (feitelijk bleken er niet veel iets te klagen te hebben) en is er door de verkeerde opzet een uit het verband gerukt beeld gecreëerd. Daarnaast is verzuimd om te verifiëren of dit een probleem misschien bij een heel klein groepje speelt dat geregeld bij elkaar komt op IRC en met meer gebruikers overhoop ligt. Daar zijn nog grove fouten bij opgestapeld, zoals ik vanmorgen al liet zien over een uitspraak gisteren. Ondertussen heb ik straffen opgelegd gekregen die Wikipedia verzwakken, en gebruikt de arbcom deze goedbedoelde cursus als straf waarmee ze eigenlijk het imago van de cursus zelf onderuit onderuit haalt. Door deze cursus als straf op te leggen wordt geen enkel nut behaald, maar eveneens een verzwakking van Wikipedia bereikt. Ymnes (overleg) 11 aug 2018 14:43 (CEST)
Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.