Helemaal fout Ymnes!

Ik sprak het vermoeden uit of Dappardia een sokpop van hem zou zijn. Dat bleken ze weliswaar niet van elkaar te zijn, maar ook Dappardia is inmiddels veroordeeld voor sokpopmisbruik.

Met die sokpoppen spanden ze samen voor de promotie van het project Everipedia. Dat ze daar beide opzitten wordt ook wel duidelijk hier op Wikipedia, maar ik heb dit ook nog via een andere weg bevestigd gekregen. Zo’n wilde gok was het dus absoluut niet om mijn vermoeden van sokpopperij al te uiten, enz.

 

(Bron)

Er zijn drie personen die jij door elkaar gooit.

1)Graaf Statler, dat ben ik. Zie hier. (Sorry, stond eerst een verkeerde link) Ik heb in tegenstelling van wat jij denkt nog nooit (op een heel klein incident in het verleden na) schuldig aan sokpop misbruik gemaakt, mijn artiklen zijn geen copyvio, ik heb werkelijk niks ooit fout gedaan. Ik ben hier slecht te gast, het is niet mijn blog.

*Graaf Statler heeft een account op Everipedia, maar doet daar heel weinig mee omdat het zomer is en de graaf onlangs  ternauwernood een zwaar hartinfarct heeft overleeft. Maar het gaat eigenlijk best wel goed met me dankzij een met spoed geplaatste stent en een bak medicijnen.

2)De Kolonel, zoals je kunt zien op de foto die aan het begin verschijnt Micha Kat, een ongehoorde sokpopspeler die werkelijk geen kans voorbij zal laten gaan de boel op stelten te zetten met honderden, misschien wel duizend slokoppen o.a. Apparia en die Thomas. Is voor ik weet niet actief op Everypedia. Kent Wikipedia en de deelnemers door en door.

3) Paul Bedson, Everipredia enthousiast, maar niet in dienst daarvan. Net zoals jij dat van Wikipedia bent.

Dus eigenlijk is alleen Paul actief bezig met Evripidia van ons drieën, als niet betaalde hobby.

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.