Nee, Edje de Roo

 

 

Akadunzio, het is een kwestie van cultuur. Op nl-wiki is een cultuur, die ik het best vergelijk met de katholieken uit de vorige eeuw. Je mag van alles misdoen, er wordt (al dan niet met goede reden) toch wel de andere kant op gekeken, en het wordt wel gladgestreken. Een stemmer gaf zelfs aan dat het een weegschaal is: zolang je genoeg goede dingen doet, mag je ook foute dingen doen. Ik snap dat ook niet, maar anderen zien daar blijkbaar een economisch model in. Zelfs op zo’n manier, dat er gebruikers zijn die gewoon aangeven dat deze stemming een schande is. Dat de initiator (of voorstemmers) weggepest zouden moeten worden is gelukkig nog niet hardop gezegd, maar bij sommige stemverklaringen begint het wel die kant op te hellen. Er is bij Wikimedia Nederland meermalen gesproken over de werksfeer, en die werksfeer is de afgelopen week behoorlijk giftig gebleken. Dat is natuurlijk niet de schuld van Moira, daar doen we met z’n allen aan, en enig zelfreinigend vermogen is er simpelweg niet. Wikipedia is mensenwerk, en hoe anoniemer de mens, hoe slechter hij zich gedraagd. Vreemd genoeg (vind ik dan) zijn de mensen die het hardst met de wolven huilen dat het aantal editors terugloopt, ook de gebruikers die dit soort cultuur simpelweg in stand houden. Edoderoo (overleg) 23 aug 2018 07:17 (CEST)

Bron

Het is geen kwestie van cultuur, het is een kwestie van je te barst liegen Edo. Want dat is wat jij en je wikimaatjes namelijk de hele tijd doen. Want dat account van Moira is helemaal niet in handen van die Gooise miep, maar wordt beheerd door Ymnes, en dat weten jullie donders goed! En waar jullie allemaal over koeterwalen daar bij dat Wikimedia weet ik niet en lijkt me bezijden de kwestie. Het feit is namelijk dat Ymnes een mentaal defect heeft waar je u tegen zegt, en zelfs helemaal niet op een project als pedia thuishoort. Laar staan als mod. En daar prikt de punaise Edo. Dat eeuwige gelieg  van jullie. Want dat weten jullie ook donders goed, en toch gaan jullie er glashard mee door. En blijven maar het ene lulverhaal na het andere ophangen.

En dat vind ik nu net een schoolvoorbeeld van onfatsoen. Niet alleen tegenover Ymnesboy, maar ook tegenover mij. Want jouw diepe en welgemeende excuses heb ik tot de dag van vandaag nog niet gezien, terwijl jij toch echt knallend fout zit, Edo. En van de rest van het zooitje ongeregeld ook nog niet. Wat dacht, je we gaan zo door en Statler pikt het allemaal wel? Die gunt ons onze wikilolletjes wel? Nou, vergeet het maar net zo snel als je het bedacht hebt! Want dat gaat gewoon niet gebeuren!

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.