Edje kadetje

Alleen wie uren op Wikipedia doorbrengt op Wikipedia kent Wikipedia schreef Edje gisteren. Nou, laat ik nou eens een hele andere indruk van Edo de Roo hebben als ik hier zo lees.  Ik heb gisteravond aan het bier gezeten omdat we ledenvergadering hadden, mogelijk was dat ook de laatste keer van dit jaar. Het was de derde ledenvergadering, dus dat was zeker de laatste maal. En als ik dit zo eens bekijk kantelt dat beeld ook niet echt.

 

Nee, neem dan mijn vader voor hij ziek werd. Naar het Waterlooplein op zijn vrije zaterdag, om een onderstel van een kinderwagen voor zijn zoon te kopen om samen  met hen een zeepkistauto te bouwen. Mijn vader nam ons altijd mee op zaterdag zodat mijn moeder een dagje vrij had. En de speelgoedwinkels in Utrecht hadden een goede aan hem.  Bouwpakketjes, treintjes,  een bouwpakketje van huisje, een boompje. Op vrijdag kwam hij er mee thuis om ons te verrassen. Mijn vader was geen voetbalvader, we moeten mee naar een museum, van speeldoos to pierement, het Britse Science  Museum, mijn vader had grootse plannen met zijn zoons. Vooral met mij. Als mijn moeder zich weer eens ongerust over mijn ondermaatse schoolprestaties maakte zei hij Els, wind je niet op, dat kind wordt later net als ik een professor. Maar toen werd hij ziek. Ja verdomme hij werd ziek en ging dood!

En dan zie ik Edje Kadetje en dan denk ik man! Koop toch ook zo een leuk treintje van Marktplaats en ga lekker knutselen ermee met je kinderen inplaats van dag en uur de wijsneus op pedia uit te hangen of dit soort stomme spelletjes doen. Je hebt een technische achtergrond, kun je best wat mee doen met je kinderen. Ja, dat denk ik dan.

Trouwens Edje, wanneer kunnen Ausma en ik je oprechte excuses tegemoet zien? En die weddenschap die staat nog! Je weet het, een middag in je onderbroek op de Mariaplaats voor het hoofdkwartier van WMNL als levend standbeeld staan. Ik hou je eraan, Edo! Maar trek je wel een schone onderbroek aan?

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.