Nou, wat let u matroos.

Het verdriet van Eerbeek

Hoi Paul, dank voor je alerte reactie, maar ik heb er geen moeite mee als een berichtje uit Eerbeek de volgende keer op mijn overlegpagina blijft staan. Het is denk ik allemaal naar aanleiding van deze bijdrage van mijn hand op de sokpoppenpagina. Beter dat ik hem één keer onbekommerd te woord sta, dan dat hij nu honderd keer onder diverse noms de plume mijn gebruikershut of, veel vervelender nog, andere pagina’s op Wikipedia probeert binnen te dringen.

Wonderlijk blijft het wel. Als ik het allemaal goed gegoogeld heb, is dit heerschap hier al jaren geleden de deur gewezen, en heeft hij er desondanks nog steeds een dagtaak aan om op diverse fora en zijn eigen blog zijn complotteuze rancune over Wikipedia te spuien. Zelfs al zou zijn verwijdering alhier destijds geheel onterecht geweest zijn, dan nog dringen zich drie Nederlandse woorden aan mij op: get over it. Get a life, zou ook nog kunnen. Je zou me overigens een groot plezier doen als je nog even uit zou willen zoeken of deze heer S. de titel van graaf eigenlijk wel rechtens voert. Knipoog Een allerhartelijkste groet, Matroos Vos (overleg) 31 aug 2018 21:26 (CEST)

Beste Matroos, prima: ik zal me voortaan onthouden van een dergelijk ingrijpen op je OP. Wonderlijk, en tot op zekere hoogte fascinerend is het gedrag van sommige personen hier op WP zeker. Gelukkig heb ik een rijk leven naast dat van de woelige baren hier waaraan jij zo gewend bent zodat ik me aan dat alles, wanneer ik maar wil, gemakkelijk kan onttrekken. (Overigens doet je gebruikersnaam mij altijd eerder denken aan Le matelot d’Amsterdam -jou ongetwijfeld bekend- dan aan de Vosch van Reve.) Eerbeek associeer ik dan weer voornamelijk met Willem de Mérode en zijn protégée Wilma (afgezien van de vakanties die ik daar in mijn heel vroege jeugd schijn te hebben doorgebracht maar waaraan mij alleen foto’s en geen herinneringen bewaard zijn gebleven). [Helaas weet ik niet of hij rechtens de titel ‘graaf’ voert, maar ik denk van niet, en ik vermoed ook niet dat hij zo’n titel voert op dezelfde wijze als diegenen aan wie de fameuze zogenaamde hertog nergens erkende adellijke titels’toekent’.] Hartelijke groet van Paul Brussel (overleg) 31 aug 2018 22:10 (CEST)

Om te beginnen verbaas ik mij als gewoonlijk over het feit dat voetstoots wordt aangenomen dat ik diegene zou zijn die dat bericht geplaatst zou hebben, en vind ik het aanspreken als “heerschap” bijzonder onbeschoft als je iemand nauwelijks kent, maar dit al terzijde. Uit het berichtje lezende op Matroos vos zijn  OP maak ik namelijk eruit op dat het namens is geplaatst. En ik betreed de infrastructuur niet want anders zou de kleine Ymnes wel eens in zijn bedje kunnen plassen of huilend waker schieten en dat moet je ook niet willen. Dus voor uw gebruikershut hoeft u niet bang te zijn en anders is Natuurlijk al 12 wel paraat met zijn altijd gewillige blokhamer.

Maar goed. Sta mij hier dan eens onbekommerd te woord, het mag ook in de nieuwe taverne en dan zal ik u eens haarfijn  uit leggen waarom ik dit nooit ga laten zitten, en ter uwe informatie heb ik er geen dagtaak aan. Maar ik waarschuw u maar alvast, ik weet gewoon dat u een agenda van hier tot Tokio hebt en ook ik kaarten tegen mijn borst zal houden. En ja, mijn verwijdering was volkomen ten onterecht, dat kunt u zo nalezen hier of op mijn blog. Maar dat wist u al. Maar goed, u bent hier welkom zolang u uw forumtrucjes maar thuis houdt want daar kijk ik toch dwars doorheen.

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Nou, wat let u matroos.”

  1. T’is weer het bekend verhaal van een heleboel lef maar als het er op aankomt gewoon niet durven.
    Maar ik zal het u makkelijker maken, Matroos Vos. Ik zou op mijn eigen blog en op fora complotteuze rancune over Wikipedia spuien. Dat is mooi. Heel mooi zelfs. Of misschien toch niet zo mooi want ik zie namelijk alleen maar een stel enorme beledigingen en geweldige rattenstreken van deze en gene als ik zo eens naar de vorige posting kijk. Alles keurig met linken onderbouwd en met veel uitleg.
    Nou, dat is een mooi inkopertje om eens te beginnen om mij eens uit te leggen waar ik het het zo verschrikkelijk mis zou hebben. Toch? Of niet soms Matroos Vos?
    En als ik het allemaal goed begrijp zit het zo. Wij (niet persoonlijk) halen de meest smerige rattenstreken uit, en ach, get over it, get a life. Dat is wel erg makkelijk is het niet? Niet iets te makkelijk misschien Matroos Vos?

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: En o ja, nu de heipalen nog! – Groeten uit Eerbeek (GuE)

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.