Dat heerschap

Nou, dat heerschap zal jouw eens haarfijn uitleggen wat ik van jouw vind op de manier zoals wij dat in de bouw deden vroeger. Een keer heb ik er een van jouw soort letterlijk een steiger afgetrapt zien worden met zijn gebral met de woorden toen jij nog in de sterrenkijker van je vader zat toen stond ik hier al. En jij zult mij ff de les lezen? Het zal wel een Duitse uitdrukking zijn geweest want het was op een bouwwerf ergens in Noordrijn-Westfalen. Hier kom jij niet, ook niet op nadrukkelijke uitnodiging. En weet jij waarom? Omdat je een braller bent, net zoals je kennelijke intellectueel maten. Ik spuug op jouw soort, weet je dat? Lafbekken die je alleen maar vragen om eens te praten om fijn in je computer te kunnen koekeloeren, om een CU te kunnen doen stiekem. Ik kom daar niet, hoe vaak moet ik dat nog zeggen. Ik kom niet op de WMF infrastructuur, dat is me sterk afgeraden door mijn advocaat namelijk.

Maar waar gaat het dan wel om? Niet eens zozeer om mij. Ja, ik ben boos, voel me gekwetst, ik ben zwaar beledigd. Ik ben wederom enorm teleurgesteld in jullie intellectueel wereld. Nog verder teleurgesteld zelfs dan ik al was, er is in al die jaren weinig veranderd en ik vind jullie een stel dwazen. Ja, dat is hoe dit heerschap tegen jullie aan kijkt, en ook tegen een een braller zoals jij bent. Die uitsluitend  bezig is om met een kwinkslag zijn al net zo hard brallende vriendjes een kontje te geven. Of dacht je soms dat ik dat niet allang door had Matroos Vos? Ik heb zoveel brallers van bouwsteigers getrapt in mijn leven, niet letterlijk zoals die ene keer. maar toch. Jouw slag herken ik in een oogopslag. Waarom? In onze maakbare wereld hebben we niks aan zulke gasten en die trappen we dus met een pisboog eruit. Trouwens over pissen gesproken.

Nog nooit heb ik zoveel brievenbuspissers bij elkaar gezien. De hele kennisecologie pissen ze onder. Onherstelbare schade richten ze er aan aan, maar het kan ze geen hol  schelen. En dan dat misbruik van mensen die niet als een ander zijn, omdat ze zo leuk tonnen troep kunnen produceren. Inclusionisme heet dat en geen sokpop is hun te veel. Als een soort hondenuitlaatdienst misbruiken ze deze mensen om hun gebral voor te kunnen zetten, jaar na jaar. Een zoentje op hun pik hier, een complimentje daar, de Hall of Fame, laat me toch niet lachen. Genomineerd ben je door mensen die al jaren geleden een SanFanBan hadden moeten krijgen vanwege het schenden van de Terms of Use en werkelijk elke fatsoensnorm. Door een stel brievenbuspissers ben je genomineerd Matroos Vos, maar toch nogmaals van harte namens ons.  Als ik het had gekund had ik je het liefst virtueel van die bouwsteiger getrapt, Matroos Vos, daar ter plekke,  Maar mijn uitnodiging hier een te komen praten staat nog steeds, al verwacht ik niet dat wij, de heren van Eerbeek je ook daadwerkelijk hier te zien krijgen.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.