Wikifaust

“You belong to your father, the devil, and you want to carry out your father’s desires. He was a murderer from the beginning, not holding to the truth, for there is no truth in him. When he lies, he speaks his native language, for he is a liar and the father of lies.”

John 8:44

Je behoord aan je vader toe, de duivel, wiens moedertaal leugens is. Prachtig! En hoe trefend. Maar de bijbel kent vele teksten met een grote wijsheid. Nee, niet dat enge van wie neukt zal niet eten of wie een homo is zal branden in de hel en zo. Onzin! Grote onzin! Voor liefde komt niemand in de hel en zeker niet als je de liefde bedrijft.

Maar bovenstaande bijbeltekst is zeker geen onzin. Wikipedia is namelijk een cadeautje van de duivel. Als ik zie hoe mensen zich verlagen, een  jonge dame als Molly White haar dagelijkse baantjes trekt door het riool Wikipedia tussen de drollen en onze eigenste Drmies  zich als een echte jerk staat te misdragen zodat elk kritisch forum oplicht als bij een atoomontploffing wat hij nou weer voor rattenstreek heeft uitgevreten denk ik ja, ja, Wikifaust bestaat echt. Waarlijk, hij is verrezen. In de vorm van het het oude verhaal van Faust die zijn ziel aan de duivel verkocht in een moderne digitale vorm, en zelfs als app beschikbaar.

Een passend muziekje bij deze posting vind u rechtsbovenaan.

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.