Het regent hier

 

 

Συγγραφέας: Rudy Willems

Emiritus hoogleraar filosofie woont in Antwerpen

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Het regent hier”

  1. Dat is zo waar. ik vond gisteren iets heel leuks, en dan kun je zien dat ik tot de top behoorde in die tijd.

    Een handgeschreven brief van brief van Ton van der Ven wat toen god was in de bizz was waarin ik zat/zit. Natuurlijk nu veel minder, ik ben ouder, maar ik behoorde toen echt tot de top! Ik heb voor de Bijenkorf, het Mekka, Intratuin, alles gewerkt. ik heb echt alles wat er te bereiken is bereikt. Ik kon net zoveel werk krijgen als ik wilde, ik had niet eens een visitekaartje! En nog vind ik het heel leuk hoor, maar doe alleen wat kleinere projecten nog. Weet je dat ik nog klanten heb die ik al vanaf 1991 heb? En ze willen me maar niet laten gaan!

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.