De impertinente vragen van Schimske.

Kijk, dit soort dingen vragen stellen is natuurlijk not done, Schimske, Ymnes laat vragen hoe het met je sokken zit.

“[3]. Ik ga er vooralsnog van uit dat Ymnes hier gewoon een vergissing heeft gemaakt, en dat hij niet u bedoelt maar iemand anders. En anders van harte gefeliciteerd: dan bent u wat mij betreft de wereldkampioen sokpopspelen. De Wikischim 6 aug 2018 11:10 (CEST)

En wie zou hij dan wel bedoelen? Truus? Mendelo 6 aug 2018 15:47 (CEST)
Hoi Schim leuk je hier weer eens te zien. Is Truus een hij???? Tzou me me eens verbazen ik zag laatst nog een oudgediende die dacht dat Annabel een vrouw was. Maar het is toch echt een kerel. – de Kolonel – 18 aug 2018 13:16 (CEST)

Bedankt voor de reactie iig, al had ik het liefst toch een rechtstreeks antwoord op mijn vraag hierboven gehad. Voor de goede orde: het had niet precies de vorm van een vraag, maar was wel zo bedoeld. De Wikischim 7 sep 2018 13:17 (CEST)”

Die vraag zal geen sokpopspeler ooit beantwoorden, zou jij ook niet doen als master of the sock pupet farm. Wel is het al een stuk geloofwaardiger als iemand naar waarheid zegt uit zichzelf ik heb simpelweg geen sokken op sage an pedia. Dat lijkt mij althans.

Maar we gaan nog even door. Naar deze vraag van je.

“Ik heb je laatste mail inmiddels gezien, maar ga er even niet op reageren nu. Misschien later. Groet, De Wikischim 7 sep 2018 13:06 (CEST)

De Wikischim, je geeft al een aardig antwoord met je retorische vraag hier: …ik vraag me wel af wat het nu precies voor meerwaarde heeft om al dit soort zaken op te sommen. Hoort het niet op een GP van Wikipedia? Er wordt daar een zo representatief mogelijk beeld geschetst van de verschillende rollen, die deze persoon op Wikipedia vervuld. Dat is heel breed, heel respectabel, en zelfs daar nog niet volledig. Het is ook bedoeld als een soort eye-opener. Ik geloof niet dat het grote publiek daar veel weet van heeft, en dat maakt het interessant om dat te beschrijven. — Mdd (overleg) 7 sep 2018 14:47 (CEST)”

(bron) 

Dat ben ik eigenlijk wel met Mdd eens. Zoiets dient vermeld te worden in iemands bio. En ik denk hoewel we het op veel punten oneens zijn is hij het vast ook roerend met me eens dat het belachelijk is dat een ORTS medewerkers zulke mails schrijft.
En dat het nog veel belachelijker wordt dat hij er niet met een pisboog daarna uitgetrapt wordt, nee sterker nog met zijn harsens pontificaal op de banner van WMC 2017 aan heel Nederland als boegbeeld getoond werd. Je weet wel, dat gezellige WMC2017 waar Elly Theobald, Tiger, een ex WIR’er, voor de camera en publiek een rake trap in zijn kruis gaf.  Daarin zelfs  gesteund door Sandra en WMNL met een officieel verklaring van de directrice herself.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: