Je lult als gewoonlijk uit je nek, “Lidewij”

CaAl, het gaat in tussen niet meer over de afzetting, maar over overtuigingen die uit vertekende vooroordelen zijn ontstaan. Op Wikisage zijn momenteel niet meer verbannelingen actief dan op Wikipedia. Het zelfde groepje is ook hier actief. Alleen Zeiksnor is niet geblokt op Wikisage, de rest van de gebruikers zijn hier niet verbannen. Lidewij (overleg) 7 sep 2018 13:27 (CEST)Robotje, ik begrijp dat het moeilijk voor is, om mijn openheid van zaken te accepteren. Jou vertekende overtuigingen passen je beter toch. Mdd was na zijn vakantie eerder op Wikipedia.en actief. En pas 31 augustus op Wikisage. Mendelo was op de hoogte van de stemming. Verder ga ik niet herhalen. Lidewij (overleg) 7 sep 2018 13:27 (CEST)

Er is helemaal geen groepje actief waar jij op doelt. Noch op Wikisage, Noch op Wikiquote, randdebiel die je bent. Kijk, jij wilt dat doen geloven, maar dat is gewoon niet waar wat je daar neerklakt, want in de eerste leugen ben jij namelijk niet gestikt. En in de tussenliggende en laatste leugen ook niet trouwens.

De Heren van Eerbeek hadden namelijk geen bal van doen met de val van Moira! Maar je denkt, zoals je altijd doet, ik lieg er gewoon een punt aan, ik lul me er wel uit. En natuurlijk kwam Mendelo daar aandrijven op een stuk stront na dat oproepje in de herberg. En natuurlijk weet jij dat ik geen enkele sok op Sage en Pedia heb, en ook niet meer heb gehad nadat de beheerders prins Guido en lul de behanger James Alexander mij dat verboden hadden. Jij geeft helemaal geen openheid van zaken, jij liegt als gewoonlijk weer dat je barst!

En Mendelo, laat me toch niet lachen. Dat is gewoon een schijnheilige Jehova die jouw shit dagelijks aanhoort, zijn kop verder houdt en zijn Jehova praatjes daar dumpt. Die ziet het als een soort uitbreiding van de wachttoren, meer niet. Je liegt gewoon als je praat. Ook dat ik wikisage vernield zou hebben, geen artiklen zou kunnen schrijven, artikelen over wikipedianen geschreven zou hebben, wat natuurlijk utter Fucking Bullshit is, dat ik in contact met andere zou staan, dat dit een georganiseerde groep zou zijn, kortom je moedertaal is leugens.

Dit is het blog van De Kolonel, die heeft mij hier gevraagd als gastredacteur, in het openbaar op Sage notabene, omdat jij je vuile tengels niet van de blokhamer en van de delete button af kon houden. Dat is alles, achterlijke gladiool die je bent. Je bent gewoon een leugenachtig mispunt en een oertrol, dat is alles.

3 σκέψεις πάνω στὸ “Je lult als gewoonlijk uit je nek, “Lidewij””

 1. Nou, ik ben het gewoon zat doorlopend d eschuld van dingen te krijgen die ik gewoon niet heb gedaan of doe. Ik heb niet kwaadaardig gesokpopt, heb dat nooit gedaan, en ik ben nooit meer op peda en sage geweest. En het gaat maar door met dat liegen en bedriegen.
  En bestaat gewoon geen groep De heren van Eerbeek. Wij mailen nooit. Haast nooit gedaan zelfs, en die keer ging het niet eens over pedia, maar over mijn gezondheid.

  Ik ben simpelweg niet de vos in dit figuur zijn zieke vossenjacht, dat wil ik helemaal niet zijn. Punt klaar uit! En mijn inschatting is dat MM er af wilde en gevraagd had tegen te haar stemmen, een op het laatst zelf die beslissing nam. waar ik me van alles bij kan voorstellen. Ik ben het gelieg en het bedriegen van dit figuur gewoon meer dan zat!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Hier, ik vind dit bijvoorbeeld stuitend. Dit staat er nu al dagen, inclusief het commentaar van sexgod The Banner die er ff een mailtje achteraan stuurde “Ik hoop dat je je snel bij je voorvaderen voegt”, nadat Wikimedia en ORTS Edo het voorwerk had gedaan! Die hier ook weer met zijn grote smoel tussenhang (Edo). En dan dat lekker Trijntje met dat geile knipoogje naar kleine Ymnes is ook weer van de partij, inclusief beroepsleugenaar Lidewij.
  Zum kotzen zijn ze, ik ben daar het laatts geweest toen Ymnes dat rare blokverzoek had ingediend in 2016 en daarna nooit meer! Eikels, dat zijn het! Put you money where your mouth is of hou die oneindig grote trollwaffel van je dicht. Althans, zo kijk ik er tegen aan.

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/Sokpoppen&oldid=52205141

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.