U kunt contact opnemen met Mendelo of een andere beheerder

U hebt geen rechten om deze pagina te bewerken, want:

Uw gebruiker of IP-adres is geblokkeerd.

De blokkade is uitgevoerd door Mendelo. De opgegeven reden is Spam.

Aanvang blokkade: 8 sep 2018 20:30
Einde blokkade: 15 sep 2018 20:30
Bedoeld te blokkeren: Kapitein Zeiksnor
U kunt contact opnemen met Mendelo of een andere beheerder om de blokkade te bespreken. U kunt geen gebruik maken van de functie “Deze gebruiker e-mailen”, tenzij u een geldig e-mailadres hebt opgegeven in uw voorkeuren en het gebruik van deze functie niet geblokkeerd is. Uw huidige IP-adres is 143.169.56.243 en het blokkadenummer is #196. Vermeld alle bovenstaande gegevens als u ergens op deze blokkade reageert.

3 σκέψεις πάνω στὸ “U kunt contact opnemen met Mendelo of een andere beheerder”

 1. Misschien ff goed om hier neer te zetten, Lidewij is namelijk nogal van het weggooien. Zo als bijvoorbeeld het lijstje met mijn artiklen en allerlei accounts van mij op Sage zonder een geldige reden. En het is waar, ik had zelfs nog nooit van die mensen gehoord tot ik naar Sage verdreven werd. En die Lidewij is natuurlijk een groot stuk hypocriet, want ze weet verdomde goed wat ik het over heb in die mails, en wiki geschiedenissen liegen niet. En natuurlijk is het gewoon een leugenachtige sok uiteindelijk. ook met het constante gelieg als zou ik die artiklen geschreven hebben. Hoe kan dat nou? Ik kende die mensen niet eens van naam!

  Als stront hebben ze me behandeld namelijk, jaar in jaar uit zonder een enkele reden. En sja, kijk even naar die Roos van Leary waar zo mee geschermd wordt in hun cursus dan snap je die mails. Dan krijg je dat, mensen worden boos. heel boos zelfs op het laatst. Want Lidewij-sok denkt kennelijk dat mensen dat getrol van hun lekker vinden of zo, en dat fijn incasseren zonder morren. En die Mendelo is gewoon een oprtunistische Jehova die een webstek gevonden heeft en doet alsof het allemaal daar klopt. Een misselijk figuur, dat het is, want die weet natuurlijk (veel) beter. En verder heb ik geen sokpopleger. Punt klaar uit.

  Wat die Graaf schrijft is allemaal satire
  Ok mensen gezien bovenstaand dreigement ik neem alleen verantwoordelijkheid voor wat ik zelf schrijf. Wat die Graaf allrmaal doet met zijn sokpoppen legioen dat moet hij zelf weten daar neem ik geen verantwoordelijkheid voor.Dat gezegd hebbende misschien handig een klein overzichtje van artikeltjes op wikisage met een eigen domain naam.

  http://martijnbalster.info/
  http://richarddemos.com/
  http://waltervankalken.nl
  http://marceldouwedekker.nl
  http://lodewijkgelauff.nl
  http://guidodenbroeder.nl
  http://oscarvandillen.be
  http://mimysluiter.nl
  http://heinvanmeeteren.com/
  http://ronaldbeelaard.nl
  http://robbertjanbron.nl

  – de Wikimedia logo family complete 2.svg.png Kolo Wikimedia logo family complete 2.svg.png nel – 8 sep 2018 19:56 (CEST)

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Volkomen! Samen met Schim en Romaine! Het was troep, meuk, rommel, copyvio. Jaren hebben Whalie en ik daar opgeruimd. En ja, nu kreeg Whalie alle lof toegezwaaid, van o.a. mijn werk. Van Robotje die zich daar eerst gek daar heeft getrollt, van Vintrol die het nu ook allemaal geweldig vind na een trollpartij van hier tot Tokio, prachtig allemaal!
   En, Mdd neem ik dat niet eens echt kwalijk, weet je dat? En ergens is het best een heer, ik kan mij namelijk niet voorstellen dat hij bijvoorbeeld zo een mail als van Edo goedkeurt. Hij had gewoon een visie die niet klopte, en dat is door deze lieden gecultiveerd, opzettelijk. Ook door die Lidewij sok. Net zoals bij die Ymnes. Een kind kon toch zien dat er makke aan zat? Toch? Met al die rare driftbuien en dat babbeltaaltje. Dat kan toch niet dat dat echt een topschrijver is? Hij mieterde zo in een keer hele lappen foutloze tekst neer! En als je dan ziet als hij op zo een OP bezig is….. Het is gewoon kinderlijk gebrabbel. En toen ik er wat van zei werd ik er afgetrollt met een SanFanBan! Een wereldwijde verbanning!

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.