Goedemorgen

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.


https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:share:6445152232886276096

3 σκέψεις πάνω στὸ “Goedemorgen”

  1. Om nu te zeggen dat het er veel duidelijker door wordt voor mij, nee. Maar het zal neem ik aan iets van schoenen, passen en aantrekken zijn vermoed ik zo. Ik heb op het moment andere verplichtingen, maar ik beloof de lezers in de komende tijd een verslag ven mijn persoonlijke ervaringen op wikipedia. En die zijn zo ontluisteren voor sommige dat is gewoon bijna te erg voor woorden is. Wat daar gebeurd is is met geen pen te beschrijven namelijk, en gelukkig heb ik een getuige. Namelijk de door vele nu vervloekte wiki geschiedenis die er voor altijd is en die niet te ontkennen valt. De duivel weet heus wel wat hij weggeeft.

    Μοῦ ἀρέσει

    1. Daar hoef ik niet eens over na te denken kolonel. Want dat is wat er doorlopend gebeurd. Zuivere sabotage, idioten die zich voor een paar voordeeltjes opstellen in een rij met shit bucktes om om te keren over het hoofd van wie wel wat kan. Hoe kan je zo onmetelijk stom zijn je daarvoor te lenen met die meelopende wikigeschiedenis? Elke shit bucket ligt namelijk vastgelegd en kan jaren en jaren later over je stoep uitgekeerd worden en dat ben je er geweest! Einde loopbaan! Dan kun je met geluk nog wat frietjes bakken bij MacDonald met je mooie kwalificaties. Stom, stom, oer en oerstom!

      Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.