Martin Bosma in debat over bescherming en behoud van erfgoed ★ 11-09-2018 HD —

Motie @Martinbosma_pvv Indien het slavernijverleden aan bod komt in musea, onderwijs of campagnes dat er evenredig veel aandacht wordt besteed aan het slavernijverleden van de moslims waarbij blanke Europeanen het slachtoffer waren! #duidelijketaal pic.twitter.com/gfxW5DCqc4 — Cis 🌺 🇳🇱 (@cisdewolf) September 11, 2018

via Martin Bosma in debat over bescherming en behoud van erfgoed ★ 11-09-2018 HD —

Διαφημίσεις

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Martin Bosma in debat over bescherming en behoud van erfgoed ★ 11-09-2018 HD —”

  1. Ik wil graag mijn eigen opvattingen hierover voor mijzelf houden omdat dit soort discussies erg ver van mij vandaan liggen, maar wat ik wel kwijt wil is dat dit soort zaken inderdaad het domein van een bepaalde toplaag zijn. Ik bevind mij nu eenmaal vaak tussen “het volk” en daar leven dit soort issues totaal niet, ook bij die zogenaamde minderheden en vermeende overdrukten. Men zit er simpelweg niet op te wachten, die mensen zijn met hele andere dingen bezig. Zwarte Peit is zwart, dat is ie altijd geweest. Een man is een man, en een vrouw is een vrouw, punt. En een zwart iemand een neger, moet je melk in je koffie in je koffie of moet je hem zwart en wat voor weer wordt het morgen?

    Dit soort discussies zijn ook totaal niet besteed, hele ander zaken houden de mensen namelijk bezig. Hoe moet het met mijn werk verder, we gaan er maar op achteruit, de ziektekosten stijgen alweer volgend jaar, wat moeten we heen met opoe die het gas vergeet en waar geen opvang meer voor is. Dát zijn de gesprekken in de bedrijfskantines, niet dit, ben je gek.
    Dus het succes van de PVV en ander dit soort partijen is niet zo gek. Die vrachtrijder gaat heus geen begrip krijgen voor die oostblok vrachtwagenchauffeur die zijn werk ziet ingepikt worden voor een mooi verenigd Europa, en heeft heus geen begrip voor het feit dat zijn kind geen huis meer krijgt omdat het naar een asielzoeker moet.

    En dat is het hele punt uiteindelijk, de wat je de elite zou kunnen noemen is met hele andere dingen bezig dan de man in de straat. Maar zoals gezegd bevat deze posting nergens mijn eigen persoonlijk bescheiden mening, het is slechts een waarneming.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.