Бах И.С. Страсти по Матфею

5 σκέψεις πάνω στὸ “Бах И.С. Страсти по Матфею”

 1. Da’s wel toepasselijk, Kolonel, want wat een zepert met hun lobbying zeg! Want het hele spul staat natuurlijk met al hun getroll en geabitroll volkomen voor gek als levend standbeeld al dan niet met of zonder onderbroek aan daar op De Mariaplaats tegenover mij! Jack op wikipediocrazy merkte het al op, we hadden heel wat anders verwacht, maar je bent zo gematigd. Maar dat komt omdat ik totaal perplex ben door deze, overigens te verwachte ontknoping daar in Brussel. Al die moeite voor niks, al dat grld naar de kloten, want ze wisten het allemaal beter die wiki lawyers. Ik ben gewoon totaal platgeslagen, maar die SanFanBan heb ik binnen en heel veel mensen zoals Paul Bedson zijn er stinkend jaloers op. Zeldzamer dan de nobelprijs, en jij hebt er mooi ook een!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Dat muziekje bedoel je? Ach ja het is zondag. Wat de wiki betreft sorry maar ik volg het daar allemaal niet meer zo . Hoe gaat het met die werd op het schild gehesen is? I Mimi er nog ? Wat is er aan de hand in Brussel? En die SanFanBan moet je koesteren inderdaad er zijn er volgens mij maar een stuk of 50 wereldwijd die dat gepresteerd hebben. En volgens mij ben jij de enige Nederlander! Ben je trouwens al achter waarom Schim allemaal namen van bestuurders ging veranderen? En waarom ik daags na registratie van http://lodewijkgelauff.nl/ geblokeerd werd door Mendelssohn( ik noem geen namen). Dat ging duidelijk in samenspraak met de Juf (wwer geen namen). Wat zit daar achter Graaf valt er iets te verbergen op wikisage?

   Μοῦ ἀρέσει

 2. Ik heb werkelijk geen idee over Moira, ik keek alleen net even in de kroeg en zag dat Gouwenaar de knuppel in het arbcom hoenderhok had gegooid. En ik heb wel een aardig beeld van het geheel, Moira probeerde arbcom met Bedson buiten spel te zetten, dat werd niet gepikt en toen werd het menselijke bot Moira eruit gemieterd, en nu moet heel arbcom weg. En zo ruimt het hele zooitje zichzelf op. Het is een soort zelfreinigende oven maar dan anders, snap je?

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Tja zo gaat dat daar. 12 jaar geleden het wegstemmen van WvK dat was een enorme rel . Waar zelf Jimbo en de pers zich mee bemoeiden. Als die ruzie van 12 jaar geleden terugleest zie je at een aanzienlijk deel van die huichelaars nog steeds aktief is. Ik zie eigenlijk maar 1 oplossing Graaf. http://waltervankalken.nl terug op de wiki troon en het hele zootje in nog hogere versnelling richting het ravijn in!

   https://webwereld.nl/e-commerce/29873-redacteuren-wikipedia-stemmen-woordvoerder-weg

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Sja, zo gaan de dingen kennelijk daar en in al die jaren is er weinig nieuws onder de zon. Toe maar, zelfs ome Jimbo heeft zich ermee bemoeid. Nu is ome Jimbo gewoon een smerige koekkoek die iedereen uit het nest gemieterd heeft, maar ik snap zo langzamerhand wel dat die zichzelf ook aardig in de nesten met zijn Jimbo talk op WPEN heeft gewerkt, net als dit zooitje ongeregeld. En dat het wonder uit Amerika professor Natuurlijk al 12 ook bepaald niet de oplossing was met die rare Ymnes act. Wat zijn die lui trouwens onmetelijk stom zeg, hij post precies op zijn Amerikaanse kantoor uren. En grappig trouwens, Ymnes post eerst in perfect Nederlands in de kroeg, en daarna nog een keer in zijn bekende brabbeltaaltje. Schrijfwonder Mdd moet eens ophouden de kluit zo te besodemieteren, ik weet heus al lang dat hij achter dat mij eruit trollen zat en mag mijn aardige karakter prijzen dat ik Ausma nog niet achter zijn sodemieter en ook nog achter die van een stel ander aanstuur. Of gewoon naar de pers stap, want geef toe, ik heb een prachtverhaal. Ik snap dat wel dat Schimske die namen weghaalde daar Sage hoor.

  Maar wat niet is kan nog komen Kolonel. Want werkelijk elke grens die te overschrijden is is mijn richting op overschreden en als ze denken dat ik ze laat wegkomen met die bloedneus ackt van ze zitten ze er glad naast. Maar laten we eerst maar eens kijken wat er uit die grote trollenraad aan het einde van de maand gaat komem, ik heb al gehoord dat Edo inderdaad de hele dag voor de deur gaat staan in zijn onderbroek, maar in onderbroek komen schijnt het kledingsvoorschrift te zijn. Wordt druk daar in het spoormuzeum zag ik.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.