Chuck Deely 1954-2017

Lees dit artikeltje van de Graaf

https://iqnetwork.io/wiki/chuck-deely-1/

Αὐτὴ ἡ προβολὴ διαφανειῶν χρειάζεται JavaScript.
https://jandewandelaar.wordpress.com/chuck-deely-r-i-p-1954-2017/

 

Συγγραφέας: Rudy Willems

Emiritus hoogleraar filosofie woont in Antwerpen

5 σκέψεις πάνω στὸ “Chuck Deely 1954-2017”

 1. Hij was goed! hij was verdomde goed zelfs. En ik snap hem wel, vrouwen, het anker hier uitgegooid en je moet wat en hij was heus wel gelukkig. Maar misschien moet de heer Mos eens wat gaan doen aan dat soort eikeltjes van agenten, dat lijkt me een betere tijdsbesteding eerlijk gezegd. Zo een man een bon van honderd eurochies schrijven, ik had het ook ter plekke uit mijn eigen zak betaald.
  Ik had alleen in zijn plaats eens de afwas gedaan en opgeruimd, dat liep ik in die kraakpanden vroeger immers ook altijd te doen. De plee uitschrobben, ff de afwas doen, met een vuilniszak rondlopen en in een half uurtje was je klaar. Dat soort panden verzuipen nu eenmaal altijd in het vuil anders en niemand anders doet het immers. En koken! Ja, dat zou ik doen. Ik was en ben altijd gek op koken geweest en daarom kan ik ook zo goed Grieks koken, veel beter dan een Grieks restaurant. Heb ik van de oude Griekse vrouwen geleerd indertijd. Ik heb er nogal wat op Pedia over geschreven:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Griekse_keuken

  En wie weet ga ik ook ooit weer de straat op. Of in een Grieks klooster wonen, lijkt me ook wel wat. Heeft best wel een sfeertje hoor, nachten met hoge priesters praten over de wereld en het leven hoog in de bergen van Apekoronas. Daar waar geen toerist komt, in de winter bij de open haard want het kan daar gruwelijk koud en regenachtig zijn in de winter. Ja, wie weet ga ik nog eens terug.
  In elk geval ga ik vanavond eens een artikeltje over hen schrijven op Evripedia.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Maar hij kon echt goed zingen die gast. Zal nog wat filmpjes zoeken en aan de playlist toevoegen. Geven/niet geven was altijd lastig bij Chuck. Heb hem een hoop kleingeld gegeven in de loop der jaren. Euro, soms twee. Soms iets te eten nam hij altijd dankbaar aan. Maar hij reed wel op een duurdere fiets dan ik had. Maar dat is hem ook gegund hij has gewoon een steengoede muzikant. Ik maak zelf ook muziek (speel Bugel) maar niet zoals Chuck met het residentie orkest.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ik en maar eens een artikeltje over hem begonnen, zag trouwens dat Pedia ook iets over hem had. Trouwens razend benieuwd wat ze met rechten gaan doen in zo een block chain project, maar hoe dan ook, die foto heb ik niet geplaatst. Dit is natuurijk iets heel vaags, blockchain en een gevestigd op de Kaaiman eilanden. Maar ik hou me hoe dan ook strak aan het Nederlands auteursrecht zoals altijd. De software is een stuk fraaier, dat wel, en die wikimedia software is natuurlijk rijp voor het museum.

  Sja, dat soort knapen kunnen veel geld ophalen. Maar hij speelde natuurlijk niet lang op een dag. En nee, ik denk dat ik veel te verwend ben om nog de straat op te gaan of in zo een kraakpandachtigs te wonen.

  https://iqnetwork.io/wiki/chuck-deely-1/

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.