De Wiki Cablal

The Wiki Cabal

Dit is het zeer lezenswaardige blog van Arthur Kerensa, een jonge jurist met een diep inzicht in de duistere kanten van  van Wikipedia. Zeer lezenswaardig leesvoer op deze regenachtige zondag en u kunt hem regelmatig als gewaardeerde gast vinden op de bekende Amerikaanse fora zoals Wikipediocrazy, Wikipedia Sucks wat zelfs een Nederlandse sectie heeft om de grooste flauwe kul van de Nederlandse wiki te bespreken en auggie’s forum. Op wikipediocrazy is het zeer aan te bevelen een account aan te maken omdat er dan veel meer te lezen is. Veel zit verborgen in de members only sector. Bedenk echter voor u post dat de beheerders wel eens zeer dicht tegen WMF aan zouden kunnen hangen dus ik raad u aan  voorzichtig met IP’s te zijn als u een wiki troll bent. Veel leesplezier!

4 σκέψεις πάνω στὸ “De Wiki Cablal”

    1. Als jij het voor elkaar zou weten te krijgen onze eigen wiki met wikimedia software op te zetten zou ik dat althans heel leuk vinden. Gewoon, een Nederlands product zonder wikigekken en trollen, want die zijn voor ons slechts amusement. die trollen we er gewoon met een pisboog uit. En natuurlijk een nieuwe Taveerne zonder juf Lidewij en meester Mendelo. Hopen dat Whallie langskomt en meedoet, dat zou leuk zijn en Trolloqoute importeren intergraal. En natuurlijk met de Jimbocoin, want: Leve Jimbo, hoera, hoera, hoera, die al deze wikipret mogelijk heeft gemaakt!

      http://nl.wikisage.org/wiki/Gebruiker:Graaf_Statler/Jimbocoin

      Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.