VIVALDI “The Four Seasons” – Autumn

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “VIVALDI “The Four Seasons” – Autumn”

  1. Ja, herfst in meerdere opzichten voor de oude hippie die ik nog steeds ben van binnen. Fuck yourself, zoek het eens lekker uit en rot een end op . Die mentaliteit raak je nooit meer kwijt. Waar we tegen in opstand kwamen? De verzuilde maatschappij, de kerk, het gezag en noem het maar op. Tegen de oorlog in Vietnam, de koude oorlog en alles. Make love, not war. Maar we hadden teminste wat om ons tegen af te zetten, en misschien is dat het probleem van nu, we hebben onze computer en Wikipedia. Toch denk ik dat onze generatie mee lol heeft gehad in de echte wereld uiteindelijk.

    Maar goed, ik zit duidelijk in de herfst van mijn leven en hoop in beide opzichten op nog wat mooie dagen voor de winter komt. Maar ik hou niet van de winder, ik hou van het voorjaar en de zomer. Ik hou niet van bejaarde dingen ik blijf gewoon lekker doorgaan met wat ik doe, ik hoop letterlijk tot ik er bij neerval. Nee, geen campers door de Frankrijk en fietstochten in de bossen voor mij, ik moet er niet aan denken, geef mijn portie maar aan de kat. Ik ben born to be wild.

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.