European Commission | Facebook is misleading consumers

images
In the press release of 20 September 2018 the European Commission criticizes Facebook’s terms of services. From the press release:

Regarding Facebook, there was very limited progress in the framework of the ongoing enforcement action. Facebook’s new terms of services from April contain a misleading presentation of the main characteristics of Facebook’s services. In particular, Facebook now tells consumers that their data and content is used only to improve their overall “experience” and does not mention that the company uses these data for commercial purposes.

Commissioner Jourová said: “My patience has reached its limit. While Facebook assured me to finally adapt any remaining misleading terms of services by December, this has been ongoing for too long.

Lees meer via European Commission | Facebook is misleading consumers

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “European Commission | Facebook is misleading consumers”

 1. Wacht maar tot de Europese Commissie de Silicon Vally speeltuin Wikipedia in het vizier krijgt, want dan is het zo uit met de wikipret! Want dat is het namelijk, een speeltuin van hun en die lui bulken van het Silicon geld wat hun constant wordt toegestopt en daarom kunnen ze net zo gek doen als ze willen. En dat doen ze dan ook!

  Want die silicon boys zijn cowboys die denken dat alles voor geld te koop is en dat je er alles mee kunt oplossen. maar uiteindelijk hebben ze zich ellendig in de nesten gewerkt. Diep in de nesten om preciezer te zijn, en de wiki vrijwilligers erbij! Want die hadden dat niet door en dacht dat ome WMF ze wel zou beschermen en het wel goed zat. Mispoes, ome WMF had namelijk een hele andere verborgen agenda en dat had ik vanaf moment een door, namelijk vrijwilligers het werk laten doen en het risico laten lopen en je fijn achter sector 230 verschuilen. Gevolg: ze gaven een paraplu toen de zon scheen maar die bleek zo lek als het kon toen het ging regenen. En nou zitten jullie in een hotel in California waar je van zun nooit never niet meer uitkomt.

  wikipedia is evil, het is slecht, het is Wikifaust.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Ik snap heus wel wat er mis ging. Op het moment dat zij door kregen dat ik gelijk had en die wiki lawyers (ik noem even geen namen) met hun praatjes er glad naast zaten was het te laat, en zaten ze vast in dat Californianse kuthotel, want die wiki geschiedenis legt alles vast, en da’s geen toeval.

  Want het was allemaal te mooi om waar te zijn, gratis bier voor iedereen, ook voor Edo en zijn maatjes. Maar…… die vervloekte Amerikanen hebben ze er vierkant ingeluisd! Die hadden een lekke paraplu gegeven en een bak schijnveiligheid waar je u tegen zegt, maar wat uiteindelijk geen hol voor stelt! En daar sta je dan als levend standbeeld in je blote reet met je trollomedia, en erger, je kan geen kant op!

  En wat nu. Ik weet er eigenlijk geen raad mee Kolonel. Ik kan met Ausma met het grootste gemak het hele zooitje de verdommenis in schoppen, maar wil ik dat eigenlijk wel? En daar zit ik nu al twee jaar mee in mijn maag. Het is een enorm dillema.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ja, gut. Ik heb het vaak verteld, op Mina Miep haar account werd midden in dat idiote blokverzoek van die achterlijke Ymnes plotseling een sokpop sjabloon gesmeten en kreeg ik een mail van Schimske ha, ha, ha, je privacy is geschonden. Wat klopte.
  Nu weet ik vrijwel zeker dat dat die Goose miep niet zelf was, net zoals ik weet dat die achterlijke mail niet door Edje Kadetje geschreven is, maar door hun page watchers. Maar hoe stom kun je zijn. Want je bent en blijft natuurlijk altijd verantwoordelijk voor je eigen account en leg jij aan de rechter maar eens uit dat jij een of ander zwaar autistisch baasje zijn gang op heb laten gaan daarop. Ging die malle RJB daar nog eens Natuurlijk al 12 op zijn schouders staan slaan met prima afgehandeld in dat krankzinnige troll blok! Die lui zijn gek!

  Ik vraag me werkelijk af hoe iemand hier in kan trappen. Je goede naam ten grabbel laten gooien door mensen die normaal niet in deze maatschappij kunnen functioneren zonder steun en hulp, en dan nog wel in groepsverband te laten kutten op je account. En hoe denk je dit ooit, ooit uit te kunnen leggen. Nou, gewoon niet.

  En het moest wel in brokken eindigen zoals met mij want op een dag loop je tegen de verkeerde aan. Ja, nu ligt Moira human troll bot stil, maar die hele wikigeschiedenis staat als een huis, en ik zou er bepaald niet blij mee zijn…. En ja, dat klopt van die wal en dat schip, maar ik hou me hart vast hoe dat afloopt en wil er eigenlijk zo weinig mogelijk mee te maken hebben, want ik ken die gasten niet eens!

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.