Ponzipedia

 

Disclaimer! Deze Essay is satire en gaat helemaal nergens over! Overeenkomst met bestaande personen en een bestaande internetencyclopedie is puur toeval, en met klachten kunt u altijd contact met de huisadvocaat opnemen die u met graagte uitlegt hoe de wet echt in elkaar zit en ook u kan bevestigen dat hij de graaf echt goed kent. Uiteraard zien wij natuurlijk Het Grote Project wel als een serieus project waar de encyclopedie Britannica niet eens aan kan tippen!

Dit is een gebruikersessay geschreven door Graaf StatlerOpinion_Barnstar met hulp van Kolonel ZeiksnorOpinion_Barnstar.

De komende dagen zal hier door ons een concept geschreven worden over onze enigste en echte eigen Ponzopedia die nu in de steigers staat. Uiteraard is het primaire doel er stinkend rijk er aan te worden en besodemieteren we de wereld door met met monopolygeld te beginnen, het namelijk een piramidespel volgens het  Ponzischema.

De oplichters, sorry, oprichters zijn de alom bekende  balletje balletje spelers Kolonel Zeiksnor en Graaf Statler, twee beruchte LTA’ers en trollen. Hun doel is uiteindelijk de Trollopedia leeg te roven van haar kostbare inhoud, en het toestel met de dan resterende troep en met trollen en al lekker uit zichzelf neer te laten storten en er met de poen er vandoor te gaan. Niet voor niks zijn beide met de gewilde SanFanBan onderscheiden namelijk.

Schermafbeelding 2018-06-24 om 12.49.28

Mee bezig! En als u hier terugkeert is dat voor eigen risico! De Heren van Eerbeek zijn immers gesanfanband omdat zij een gevaar  zouden inhouden voor het geestelijk welzijn van de Wikipedianen! (Echt waar!)

 

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.