Maar Ronnie toch!

Eindelijk… vrijdag: het begin van de echte Wikimania. Na de welkomstsessie tijd om eens te leren van andere Wikipedia. Als eerste ga ik naar Reintegrating persons with mental illnesses to the community using Wikiquote project, kijken of we hier iets van kunnen opsteken. En ja, de rust van kleine projecten in combinatie met een afgebakende taak biedt mogelijkheden voor deze groep om iets bij te dragen en voor Wikipedia om deze klus gedaan te krijgen. Stapje voor stapje, maar ja, Wikipedia is ook niet in een dag geschreven en zal ook nooit af zijn. Even tijd steken in begeleiden en er gebeuren mooie dingen. Zou onze gemeenschap eraan toe zijn om deze mensen zo te begeleiden en voor hunzelf en voor ons zinvol bezig te zijn? Ik vrees van niet, maar hoop doet leven.

Tot zo ver Ronnie.

Je bent een enorme klootzak en de rest erbij, en dat ben jij. Het is natuurlijk godsonverandwoord een stel gekken op iemand los te laten, en jullie zijn bepaald nog niet klaar met mij! Jullie wisten dat, stelletje hufters met jullie mooie, grote namen, maatschappelijke posities en functies. Klootzakken!

 

……………maar ondertussen dreigt er gevaar vanuit Brussel, nieuwe EU-wetgeving over copyright. Uitleg over verschillende artikelen, het tijdspad en een actieplan, het halve uurtje is zo voorbij. Ik besluit nog even te blijven zitten, en hoor daar dat in er Amerika, mede onder invloed van Wikipedia, een eind lijkt te komen aan het steeds maar verlengen van het auteursrecht. Maar wat betekent het auteursrecht voor mensen buiten de westerse wereld, mensen die geen geld kunnen besteden aan iets als cultuur?

(Bron)

Jij en je vriendjes zijn het grootste stel idioten bij elkaar wat ik ooit gezien heb, want we wonen niet in Amerika, en er is hier zelfs nog geen begin van een Free Source Mouvement. Verder valt aan alle kanten nog te bezien hoe dat in Amerika verder gaat, want California voerde me toch een privecywet in laatst waar Europa nog wat van kan opsteken. Jullie zijn namelijk niks op het wereldtoneel anders dan een berg stront!

En een stel luie flikkers ook nog met jullie uitbuiten van geestelijke gehandicapten, want je kunt best vrij content creëren, heb ik laten zien met mijn artikelen die jullie nu misbruiken zowel op Pedia als op Sage. Want daar heeft de wereld en hebben mensen zonder geld  wat aan in plaats van jullie gejate zooi en de boel uitvreten. Ik hoef hopelijk niet uit te leggen waarom verder.

 

 

 

Διαφημίσεις

9 σκέψεις πάνω στὸ “Maar Ronnie toch!”

 1. Ach, RJB! Dat is gewoon een enorme dwaas net zoals de rest is. Dat doe je toch niet wat die gasten geflikt hebben! Je bent toch wel wijzer? Want uiteindelijk wordt je op een mestkar rondgereden en lacht iedereen je straal uit met je dwazigheid, dat zie je gewoon aankomen. Laat ons maar onze eigen Ponzipedia opzetten, Kolonel, en je kunt altijd advies aan Arthur vragen, dat is een wikimedia software jurist en is ook nog eens verdomde aardig en behulpzaam. Gewoon inladen die handel en het zooitje met hun trollopedia de grond in laten boren want ze zitten toch al in een dodenspriraal waar ze never nooit niet meer uit kunnen komen’

  Of course we pay you with our own ponzi crypto money Arthur for your work! You will be rich too!

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

   1. Nou, wat die boys van Everipedia fout doen is dat ze een ongetwijfeld geniaal systeem met gratis software hebben opgezet, maar dat er nog er nogal wat makke aan zit. Om te beginnen hebben ze niet voor Wikimedia sofware gekozen zodat het daar niet comptabel mee is, en verder gaan ze editten in de crypto omgeving en dat is veels te ingewikkeld en te onbetrouwbaar. Niet voor niks zei Arthur dat je een graad in computerwetenschappen nodig had om mee te doen. Dus moet je het eerst met het soort virtueel geld uit de gamersworld doen, het idee dan, en in de eerste instantie en het allemaal in je eigen huis houden.

    En later moet je een clearing opzetten met een vorm van opties op cryptogeld op die beurzen wat je door een of andere computernerd laat beheren, maar niet door je editors zelf, want die worden anders gek. Maar ik zal het allemaal uitwerken in die Ponzipedia posting als ik wat meer tijd heb. En je moet een project in je moers taal van maken en niet allerlei grootse ambities hebben, want dat behap je namelijk niet.

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Ben nu eerst bezig worppress hosting op ze zetten. En ik probeer dat eerbeekia.orh aan de gang te krijgen. We hebben dus genoeg tijd ba te denken over een goed ponzipedia systeem. We hadden al wat goede ideeen gewisseld in de wikisage taveerne en daar zit zeker toekmst in Graaf. Waar het om gaat is iets orgineels bedenken en eenvoud moet inderdaad de basis zijn. Goede ideeen zijn ook vaak eenvoudig .

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Eigenlijk is al dat wikispul te groot, te ambitieus, en compleet onoverzichtelijk. Want hoe heeft het kankergezwel wikipedia tot deze proporties uit kunnen groeien? Omdat niemand het overzag tot ik in beeld kwam, en toen was de schok immens. En ze kunnen niet anders zeggen dan dat ik het keurig in beeld heb gebracht de afgelopen jaren.

   En doe rustig aan, ik zit toch in een halve of hele kerstcrisis op het moment. Want die tijd komt er ook weer aan, in de herfstvakantie gaat dat circus weer los. Maar ik heb het sterk geminderd hoor, ik doe alleen nog wat voor bevriende bedrijven.

   Μοῦ ἀρέσει

    1. T’is meer tuincentra, maar nog minimaal. Vroeger, ja vroegen werkt ik voor de Bijenkorf, grote intratuinen, winkelcentra, maar ach……. Nu niet meer, veel mensen van mij leeftijd werken zelfs niet meer. Maar ach, vind het wel leuk nog.

     Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.