Ambtelijke corruptie/machtmisbruik-dossier FredDukelGate www.freddukel.com

Voordat u een afspraak wenst in te plannen, vraag ik u de geregistreerde domeinnamen op naam van bestuurders en uitvoerders van de gemeente Den Haag ongedaan te maken, u dient hiervan bewijs aan te leveren. Ik zie het aanmaken van deze domeinnamen als misdragingen naar uitvoerders en bestuurders van de Gemeente Den Haag.
De domeinnamen die zijn doorgegeven:
http://richarddemos.com ditzosucks.nl ditzosucks.com petervanderkrogt.nl ditzosucks.be bertvanalphen.com davidrietveld.com
arjenkapteijns.net tandarts-tjioe.nl vanarkelincassoklachten.nl tandarts-ypenburg.nl vanarkelincassoklachten.org martijnbalster.info vanarkelincassoklachten.com
We verzoeken u bovenstaande gegevens uiterlijk binnen 7 dagen na dagtekening van deze brief aan te leveren. Ook verzoeken wij u binnen 7 dagen een afspraak te maken.
Het is mogelijk dat u één of meer van de gevraagde stukken niet binnen de termijn kunt inleveren. In dat geval verzoeken wij u direct contact op te nemen met de gemeente om de vervolgstappen te bespreken. Indien daarvan sprake is, kan de consulent besluiten de wettelijke beslistermijn van 8 weken hiermee op grond van artikel 4:15 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) op te schorten tot en met de genoemde datum.
Wanneer wij niets van u vernemen, en niet binnen de gestelde termijn over deze stukken beschikken, sluiten wij uw dossier. U wordt hierover schriftelijk geïnformeerd.
Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met bovenstaand telefoonnummer.
===================================================================================
Bovenstaande tekst is een fragment van een brief van de gemeente DH aan ondergetekende. De afzender? Jawel droplulletje Peter van der Krogt himself

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Ambtelijke corruptie/machtmisbruik-dossier FredDukelGate www.freddukel.com”

 1. Ik edit slechts onder mijn eigen nick, heb nergens sokken (dus ook niet op de WMF producten), Ik weet niet waar dit allemaal over gaat, ik ken geen van de betrokkenen, ben de oprichter van deze site niet, ik kan op geen manier verifiëren wie er achter bepaalde nicks zit, dus ga er maar van uit dat het allemaal wel zal kloppen, maar……. maar……..maar.

  Als een van de grappenmakers van wikipedia maar één geintje flikt trek ik de hele doos van Pandora open. En daar zit heel wat in en dan floept ook Ausma als een duiveltje uit het doosje, en doe ik keihard aangifte tegen een stel van die wikigasten. En denk er om ik heb genoeg, en dat weten jullie best. Het is hier twee voor de prijs van een.

  Dus, ik heb geen idee wat ambtenaren de Gemeente Den Haag hier mee uit te staan zou kunnen hebben maar….. Als ik er achter kom op welke manier dat wel zou kunnen zijn (waarbij ik nadrukkelijk stel daar geen enkele aanwijzing zelfs maar voor te hebben) dan zijn die nog niet klaar met mij, want jullie kennen me zo langzamerhand, ik ben in de regel heel lief en aardig. Maar…..

  Maar als je me echt tegen hebt ben je nog niet gelukkig. Na de vorige aanvaring tussen mij en Ausma en de gemeente Buren, die toen nog heel klein was stonden en er stel ambtenaren op straat, en de rest laat ik mij hier even niet over uit omdat dat in een besloten gemeenteraadsvergadering is besproken en besloten. Dus tel je knopen allemaal, jullie kunnen zelf het beste inschatten hoe je kansen liggen, en deze mij totaal onbekende heer dus ook.

  Hij kan hier wat mij betreft de zaak in hier openheid komen bespreken, dan kan ik tenminste ook voor mijzelf een oordeel vormen wat er nu werkelijk aan de hand is namelijk, want tot nu toe is dat voor mij een raadsel.
  En denk erom mij onbekende mijnheer, als u deze uitnodiging niet aanneemt u uiterst, uiterst zwak staat in een eventuele rechtszaak. U dient namelijk eerst zelf een conflict trachten op te lossen, en het zou anders wel eens door een rechter als overbodig procederen opgevat kunnen worden en dat gaat heel duur voor de Gemeente Den Haag worden als u niet op mijn uitnodiging ingaat.

  Ik heb u dus bij deze, u leest hier kennelijk ook, uitgenodigd voor een open en eerlijk gesprek waarin u uw grieven kunt aangeven. En als u dat niet doet is dat letterlijk voor uw eigen rekening. Letterlijk, en dat voorspel ik u.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.