Gelul, Josq.

Uit de afwijzing van deze zaak blijkt impliciet dat de Arbcom de beschuldigingen “onacceptabel” vindt, in de zin dat ze onvoldoende onderbouwd zijn om maatregelen tegenover de genoemde gebruikers zelfs maar te overwegen. Ik kan me echter voorstellen dat de wens leeft om deze beschuldigingen ook heel expliciet te laten weerspreken

(Josq, 3 okt 2018 13:48 (CEST)

 

De Arbitragecommissie wijst dit verzoek af omdat de beslissing over Paul Bedsons bewerkingsrechten niet op de Nederlands(talig)e Wikipedia werd genomen en een beslissing die rechten te veranderen voorlopig niet op de Nederlandse Wikipedia gemaakt kan worden. De Arbitragecommissie is alleen het hoogste orgaan voor behandeling van blokkades op de Nederlandse Wikipedia, niet voor blokkades of locks die werden opgelegd op andere projecten.

(Uitspraak)

 

Ik weet niet waar jij dat leest, Josq, maar volgens mij wees arbcom (Terecht, eindigt anders in een slangenkuil.) de zaak af omdat de arbcom simpelweg  niet over blokkades buiten WPNL kan en mag oordelen. Dus waar jij die conclusie vandaan haalt is althans voor mij een raadsel. Niet erg sterk voor een Arb.

Woudloper doet het beduidend beter.

Opmerking – De arbcom heeft besloten deze zaak niet te behandelen. Er is hier dus geen sprake van een “uitspraak”. Die beslissing betekent ook dat de arbcom geen oordeel kan (mag!) vellen over wat de indiener verder schrijft. Woudloper overleg 3 okt 2018 06:07 (CEST) (op persoonlijke titel, ter uitleg) 

Geen zaak, geen uitspraak, dus geen oordeel.

Wel erkend arbcom voor de tweede keer expliciet dat de Nederlandse wiki community niet onafhankelijk is,  immers in die zaak van mij over die fijne mail van Edo meende ze niet te kunnen en mogen oordelen omdat ik een officeban had van WMF, en nu dat Meta hun overrulend. Hoogst interssant allemaal, en zie verder op Sucks waarom. En arbcom valt onder de Nederlandse abitragewet, dus dat zit wel snor zo.

En omdat de heren Gouwenaar en Ymnes zich zó in hun kruis getast voelen hebben wij, de heren van Eerbeek op onze laatste Eerbeekse arbcomvergadering die helaas in een drinkgelag is geëindigd besloten beide heren een koud Belgisch biertje hier op onze kosten aan te bieden.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.