Vendredi soir Charleroi centre

De Tweet bekijken van @GroetenE: https://twitter.com/GroetenE/status/1048338837703942145?s=09


4 σκέψεις πάνω στὸ “Vendredi soir Charleroi centre”

  1. Ik ben benieuwd waar je vanavond overnacht (in Lille?) . Ik ben er begin september nog geweest. Een goed restaurantje recht tegenover het station is La Taverne Flamande. Ik dacht dat het eten in de stationsbuurt nooit echt vet was, maar hier had ik me toch vergist. Goede simpele kost. Maar ik vraag me wel af waarom je met al die zakken zeult, en geen rugzak?

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

  2. Soms heb je haast denk ik Julien, en dan pak je een paar tassen en neemt te veel mee. En onderweg zie je wel wat je nodig hebt. Ik wens de Kolonel voor nu even een behouden vaart. Traveling light, travel light, zowel letterlijk als geestelijk.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.