Mijn zware verwijten richting wiki mouvement

Om te beginnen neem ik nadrukkelijk afstand van beschuldigingen aan het adres van bepaalde personen hier. Ik ken de personen niet, ik heb nog nooit van ze zelfs gehoord, ik weet vaak niet waar het over gaat, en ik ben hier slechts een gastredacteur die uitsluitend onder de nick Graaf Statler schrijft. En alleen al om deze reden zijn de verwijten dat ik allerlei mensen gedoxxed zou hebben van ene Lidewij regelrecht naar het rijk der fabelen te verwijzen. Ik ken ze stomweg niet! Ik heb zelfs geen vermoeden om wie het gaat, en ze interesseren me ook niet. Ook heb ik geen contact op het moment met wie dan ook en heb ik een ieder die grieven heeft hier nadrukkelijk uitgenodigd om dat hier toe te komen lichten. Ik zal een ieder netjes te woord staan.

Maar waar gaat deze posting dan wel over?

Ik neem het maar even ruim, deze gaat over mijn verwijten richting de wiki mouvement, en ik gebruik de term omdat dat veelomvattend is. Ik noem voor het gemak maar even  bijvoorbeeld WMF, Wikimedia-Nl, Wikipedia’s arbom, enz, enz. En wat is mijn verwijt dan wel?

In 2015 gaf de directeur van WMNL aan aan een journalist van de Volkskrant dat het meerendeel van de redacteuren een afwijking in het autistische spectrum heeft. Nu vermoeden ik dit allang, maar hier kreeg ik dit ook nog eens bevestigd. Er is zelfs een topic in de Kroeg over geweest. Ook was mij allang opgevallen dat de Nederlandse Wikipedia geen normale internetomgeving was. Ik verwijt de directeur dan ook mij aan gevaar bloot gesteld te hebben. Immer zij wist hiervan en heeft niets gedaan om mij te beschermen of mij hiervan op de hoogte te stellen. Nee, sterker nog, de leden van haar vereeniging hebben alles gedaan om met z.g. trollen deze autistische mensen tegen mijn terechte kritiek te beschermen en mij als een gek neer te zetten, wat mij veel emotionele schade heeft berokkend. Tot de dag van vandaag is een van de prominente leden nog steeds, ja nog steeds. bezig  trollbot Moira en een zwaar autistisch persoon te beschermen. Ik vind dit ongehoord! De persoon in kwestie zou namelijk vele malen beter moeten weten gezien zijn maatschappelijke positie, en de anderen ook. Wikimedia-NL claimt dat een van haar doelstellingen is om redacteuren van Wikipedia te beschermen en te ondersteuenen, nou daar heb ik bitter weinig van mee gekregen anders!

Jullie hebben mij en mijn dierbare in direct gevaar gebracht stelletje klootzakken bij elkaar. Jullie hebben mijn (gedoxxte, door Moira trollbot) goede naam besmeurd met grove beledigingen, verdachtmakingen  en zelfs een SanFanBan. En hebben mijn werk ordinair gejat. (Zie lijstje in de side balk) En vandaar dat er gelijk raak met scherp teruggeschoten wordt en er met Ausma gesproken is. Dus voor diegene die gekkigheid wil uithalen, tel eerst je knopen eens goed. En verder sta ik open voor elk gesprek hier in de openbaarheid.

Διαφημίσεις

6 σκέψεις πάνω στὸ “Mijn zware verwijten richting wiki mouvement”

  1. Niet ontkennen, Lidewij? A) ik heb het stinkend druk op het moment en helemaal geen tijd ervoor. B) Om medische redenen kost mijn werk mij veel meer energie en tijd zoals je waarschijnlijk wel snapt. C) Ik heb nog nooit gesokt samen met de Kolonel en zeker niet vandaag, dus ik durf heel veilig te stellen dat jij geen enkel bewijs van sokken vandaag van mij hebt want dat is er simpelweg niet!

    Goed, geef mij het harde bewijs van een sok van mij van vandaag, maak ik 1000 eurogies op je rekening over. Is makkelijk verdient, is het niet? Zet maar neer, en mail maar een email, ben jij 1000 eurogies rijker met PayPal. Is toch mooi? En een man is een man, dus een woord is mijn woord is mijn woord.

    Blufkont! Leugenaar! Je liegt gewoon dat je barst! Altijd en eeuwig, het is je tweede natuur! Liegen. Want jij zet niks neer. Want jij hebt helemaal niks. Want het is er niet.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: All riight – Groeten uit Eerbeek (GuE)

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.