Weet je wat ik doe?

Ik pak zo een mooi flesje herfstbok. En krijgen jullie maar allemaal de schijt met je wiki gelieg verder. Proost!

DSCF7211

Μιὰ σκέψη πάνω στὸ “Weet je wat ik doe?”

  1. Je hebt verdomme nog niet eens een begin van bewijs en begint al te roepen dat er allerlei sokken van mij actief zijn. En dat is de reden dat Moira trollbot er zo een ongelooflijke puinhoop van heeft getrapt, omdat ik bij mijn rondes langs de wandelgangen in trollland begrepen heb dat je er in ongeveer 50% van de gevallen er knallend naast zat en heel wat onschuldige gebruikers op die manier geblokkeerd zijn geraakt.
    Je roept maar wat, en je volgelingen rennen blind achter je aan. Met werkelijk desastreus gevolgen, want dat mag natuurlijk niet een ander op je account laten kutten.

    Leg jij nu eens uit hoe je er zelfs maar bij komt dat ik dat zou zijn. Ik heb me vandaag de pleuris op mijn oude dag gewerkt, na een paar uurtjes ben ik gewoon op, ben ik gesloopt, en ja, ja ja, dan zou ik de energie zelfs nog hebben te gaan trollen op werkelijk iets achterlijks als wikipedia. Vertel me eens, hou kom je er toch bij dat ik dat zou zijn?

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.