Toeren bouwen 1

via Toeren bouwen 1

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Toeren bouwen 1”

 1. Ik moet toch hoog, hoognodig het verhaal van rijschool Andre vastleggen, de rijschool met de gratis beurt voor vrouwelijke leerlingen (met hun volledige instemming), en gratis joints.

  En eigenlijk was rijschool Andre (Iets met wat heet onder onze voeten, want er was wel meer gebeurd) de reden dat het hele zooitje naar Middelburg verkaste. Ja, Middelburg, iemand had 20.000 gulden geerft en een kast van een huis daar gekocht want dat koste daar toen haast niks, maar het was zo een beetje in de staat van de kolonels huidige onderkomen. Al zaten er wel ramen en kolenkachels in. En dat moest “opgeknapt” worden. Je voelt hem al, dat was binnen de kortste keren in de staat van een ultiem kraakpand….

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. Nou……..nee. Kijk, je had geen uitkeringen en zo en mijn lieve mammie stopte me wel wat toe, maar werken…..
  Ik denk dat ik het al eens eerder heb verteld, je had toen de BKR regeling en André had een pik met een hand daar omheen gekneed toen hij stoned als een garnaal was. En op naar de commissie die dat beoordeelde en toen was André plotseling kunstenaar. En de rest van de kunstwerken waren een plank waar hij over gepist had die hij ergens gevonden had of wat dan ook. Het maakte die ambtenaar eigenlijk helemaal niet uit wat je inleverde, want het ging toch regelrecht een depot in.

  En dat diploma, ja dat diploma kreeg je zowat cadeau als je de goede mensen maar kende. Je matse eerst een Havo diploma zoals ik ooit had gedaan, en dan een vervolgopleiding in die tijd. En de school voor journalistiek was de grootste puinhoop na de filmacademie. Want daar moest je nog wát kunnen. En ik had ook een collegekaart van daar, want dan mocht je Woolemooloo in. Maar daar mocht ik toch al in omdat mijn neefje gitarist bij Diesel was en bij Brood. En ik had als sound engineer en roady er wat bij gerotzooid dus ze kende me wel.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.