Winnaar NK Meeuwenschreeuwen klinkt echt als een meeuw [RTV Utrecht] op YouTube

Διαφημίσεις

14 σκέψεις πάνω στὸ “Winnaar NK Meeuwenschreeuwen klinkt echt als een meeuw [RTV Utrecht] op YouTube”

  1. Er was geen winnaar het ging gewoon om de lol. Wel kreeg ik via Twitter bericht dat een inwoner van Eerbeek een aktie gestart is richting gemeente Brummen (waar Eerbeek onder valt) om een straat naar mij te noemen. Teveel eer allemaal Graaf! Ook goedemorgen btw zo’n begint op te komen. Nog een beetje mistig maar o ver een uur ga ik de schaduw in vluchten.

   Μοῦ ἀρέσει

 1. Of een heel plein naar je genoemd met Edo in zijn onderbroek als levend standbeeld in het midden op een sokkel! Geweldig! Nee, dat was wel duidelijk, het ging natuurlijk nergens over anders dan een feestje bouwen.

  En ach, die schaduw, je weet wat ik gezegd heb over het zonnige zuiden….

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Nou, dat heeft jarenlang in kraakpand Lambiek op de Slotlaan aan de muur gehangen, maar waar dat ding gebleven is weet ik niet. Eigenlijk heb ik geen idee hoe het met die kraakpanden afgelopen is omdat ik toen eerst naar Middelburg en Laren ben gegaan en toen naar Greece. Ik had er best wel wat over willen schrijven als Ymne… pardon Lidetroll me niet van Sage had gemikt uiteindelijk.

  En André is uiteindelijk toch uit die regeling gedonderd na verloop van tijd.
  Maar wat dacht je van een replica? Hij was op ware grootte en van grijze klei dus met wat DAS klei moet dat te regelen zijn en moeilijk kan dat niet zijn, zelfs André kreeg dat voor elkaar met zijn benevelde hersenen. Voor naast die klok die ze laatst kregen weet je wel? Of maak er twee, een voor links en een voor rechts van die klok.
  O god, nee. Dat is niet genderneutraal, maar heb jij misschien een beter idee?

  Μοῦ ἀρέσει

 3. O god, nu weet ik het weer! Hij had ook een asbak gemaakt in de vorm van het vrouwelijke geslachtsdeel en het geheel yin en yang genoemd. Dat had de commissie van zijn kunstenaarschap overtuigd. Het waren redelijk natuurgetrouwe weergaves, en die asbak hebben we nog jaren gebruikt.

  Maar waar het ding gebleven is, ik zou het niet weten. Maar ik ben Andre toen Olav dood was uit het oog verloren en via bekende van zijn moeder heb ik veel later gehoord dat hij a la Brood van het dak van zijn flat gesprongen was. Waarschijnlijk om dezelfde reden, hij was gewoon op.

  Μοῦ ἀρέσει

   1. Ik denk dat het een bewuste, verstandige keuze uiteindelijk was. Andre kon dit leven niet, en John, Hans en Olav ook niet. Het leven werd een lijdensweg voor ze, en op het laatst liet hun lichaam ze ook nog eens in de steek. Ze stierven in het harnas zoals ze waren, puur en echt, geen fake. Nee, geen fake. Dan maar onder de brug.
    Herman Brood ook, die heb ik zijdelings meegemaakt, dat was hetzelfde verhaal. Slimme jongens in een voor hun vreemde en onechte wereld.

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 4. Het was eigenlijk raar allemaal achteraf gezien, en toen leek het zo normaal. Hans zijn vader was huisarts en zijn moeder had godsdienstwaanzin. Die stond om zes uur s’morgens op om de was te doen en psalmen te zingen en ze zaten bij een sekte. Hans is denk ik op zijn vijftiende met drugs en drank begonnen, zoals wij allemaal trouwens en is toen LSD gaan gebruiken, dat kwam toen erg op. Die hield toen die trein tegen in Wolfheze, met een te voorspellen afloop. Olav heb ik rond 1980 nog een keer dronken in een kroeg in Driebergen gezien, toen kreeg ik die kaart dat hij in het vreemdelingen legioen zat wat heel vreemd was, en toen het bericht dat hij dood in een flat in Apeldoorn lag en pas veertien dagen later gevonden was. Ik weet niet hoe hij daar terecht gekomen is, niemand wist dat.

  Hans was een beetje norse, niet erg aantrekkelijke jongen, maar Olav, Andre en ik waren waren wel vergelijkbaar. Alle drie slim, best artistiek, geen vader in beeld, van zeer goede huize, en dat tegen het tijdsbeeld van de koude oorlog, de vorige oorlog en de oorlogspropaganda van toen. De derde, alles vernietigende derde wereldoorlog was in aantocht, dat was het tijdsbeeld. Het tijdsbeeld van de anarchisten, de hippies, de Rote Armee Fraction. Niemand keek naar ons om, het onderwijs was een grote puinhoop, geen ouders niks!

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Je bedoelt waarschijnlijk niet Hans, maar Andre en ja, we schelen tien jaar. Maar dat klopt dat jij dat nog mee hebt gekregen omdat het in de tachtiger jaren is uitgedoofd. Ik zat echt in de piek.
  Ik noem ze de kinderen van Aron. Elaine Aron.

  Robbie Williams, Amy Winehouse, Jim Morrison, Herman Brood, Andre, Olaf, ene graaf, ene Kolonel, één pot nat. Ze herkennen elkaar overal en zijn meteen vriendjes. Waarom? Omdat het een feest van herkenning is.

  Erotisch, zeer, zeer intelligent, “iets” religieus, zeer creatief , provocerend, “Iets” met het andere geslacht, “iets” telepathisch, mystiek. Kijk maar naar dit nummer, en dan weet je meteen dat “het een van ons” is.

  Ik zal hem zo ff neer Kolonel.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.