Best leuk dat koken in het donker.

Vandaag een wokpan gekocht. Op het menu staan kikker erwten met rode ui, paprika en kip shoarma.

Διαφημίσεις

29 σκέψεις πάνω στὸ “Best leuk dat koken in het donker.”

 1. Ananas is ook erg lekker in dit soort gerechtjes, maar dan moet je eigenlijk wat de kerrie kant wat op. Is natuurlijk een prima pan, vuurtje eronder en je avond kan niet stuk.
  De beroerdigheid is alleen dat het koud gaat worden, en het dubbel glas in je villa ziet er bepaald niet zo bi uit….
  Kijk in de zomer is dit leuk weet ik uit ervaring, maar de herfst en de winter zijn minder, zelfs in Greece.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ja. Je houdt je gezicht redelijk strak tot dat laatste grijnsje moet ik zeggen. Wat een krankzinnig festijn trouwens, maar je was er toch maar mooi bij, die eerste keer.
  En gut ja kou. Weet je, ik ben meer van het plus 25 graden type. Altijd al geweest, ik vind de winter altijd iets voor een winterslaap, ik heb het er niet op. Eigenlijk was kou een van de redenen zuidwaards te vertrekken indertijd. En ik denk dat dat dat idiote gerucht heeft veroorzaakt dat ik niet meer zou leven en kennelijk iemand ertoe bewogen heeft die MyGeology pagina aan te maken, wat tot het meest byzare incident uit de wiki geschiedenis heeft geleidt. Althans zo is het volgens mij gegaan, een groep dacht dat ik dood was onder aanvoering van.

  Ik had de kop van Edo wel eens willen zien toen hij door kreeg mis te zitten. Maar… maar dat kan niet, hier klopt iets niet want jij bent dood. Echt waar dat schreef hij na die mail van mij met een paspoort in mijn hand. Die gekken hebben altijd die vreemde pagina geloofd en nooit mij.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Dit?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Rudolf_Vleeskruijer/Archief1

  Ja, dat was een wat je noemt een kennismaking met Wikipedia en de eerlijkheid gebied me te zeggen dat Woudloper dat gezever op mijn verzoek in het archief geplaatst had. Woudloper wist immers wél wie ik was, maar ze geloofde hem stomweg niet achteraf gezien. Het punt was dat zaken in secondere bronnen anders stonden dan de originelen die ik had, maar ik heb het maar zo gelaten uiteindelijk. Het zal wel. Wikipedia is ook niet het platform voor het publiceren van eigen (familie) onderzoek volgens die Gouwenaar.

  Ach, je werd helemaal niet ontvangen als de zoon van en wat leuk, je stapte in een smerige slangenkuil met een stel etters, forumachterbuurttuig.
  Het eerste wat ze deden was dat artikel nomineren van mijn vader, niet E. ze waren niet met mij bezig of mijn vader maar met hun achterlijke geabitroll en een vossenjacht op die arme Borgdorf. Vooral die Mr. Robotje was smerig bezig, maar die schijnheilige Gouwenaar met zijn uitgestreken smoel ook. En wat dacht je van die BasvB en die smerige Chris, die niksnut die alleen maar troll kon roepen. En dan die vieze vuile corrupte professor Casper, wat een tuig!
  Tuig van de richel, en die Vintroll erbij, dat is het Kolonel. En dan die scheldende flutadvocaat, die Peter B. Zal je advocaat maar zijn zeg. Trol, trol trol kon er alleen mar uit die bek komen, de gek. Ik heb hem op een gegeven toen ie weer stond te schelden zelfs na dat global lock een mail gestuurd, na ruggespraak dat als hij nog ff doorging er eens met de deken gesproken moest worden, en ik heb het daarna niet meer gezien. De gek.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 4. http://nl.wikisage.org/wiki/Bestand:Rudolf_Vleeskruijer.jpg

  Die bedoel je? Volgens mij niet. Weet jij wie de rechten daarvan heeft? Ik. Mijn vader had het toestel, een AGFA, ik heb hem nog, op het statief gezet, en ik heb toen op het knopje gedrukt. En toen hebben we hem samen ontwikkeld en afgedrukt in onze doka thuis.

  Nou prachtig kolonel, ik, Graaf Statler, de rechthebbende verklaar bij deze deze foto tot publiek domein, wereldwijd.

  Met eventuele plaatsing op WMF producten heb ik niks van doen, ik sta daar neutraal in daar WMF mij de toegang tot haar producten verboden heeft bij monde van de best betaalde troll ooit, James Alexander.

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Is ie gesneuveld, kolonel? Well, never mind, als onze ponzipedia eenmaal op volle toeren draait koop je gewoon het nieuwste MacBook. Dat trek je dan zo uit je achterzak dan. Ah kijk maar even wat je doet, ik geef geen enkele aanwijzing of richting. want anders slaat wie weet ook James Alexander bij jouw toe om pedia tot een veilig plaats te maken.

  Heb je trouwens al gezien dat ze met prikkelarme meetings bezig zijn daar in Utrecht? En ja natuurlijk is dat WikiDate een knaller, dat feestje loopt zo vol. Die autistjes kunnen hun lol niet op.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Graaf ik kom uitsluitend nog op de wiki projecten als ik me stierlijk verveel. Dan kijk ik in de kroeg en lach me helemaal gek om het sneue geruzie daar. En inderdaad zo’n Peter het zal je advocaat maar wezen in een belangrijke zaak. Dan heb ik toch meer vertrouwen in die kale uit Utrecht. Die heeft tot op heden onze belangen uitstekend behartigd Graaf waarvan akte!

   Wat die chrome book betreft. Die is ong2 jaar oud en gekocht bij BCC. Die zijn failliet volgens mij. Kmoet nog uitzoeken of er een garantie mogelijkheid is.

   Μοῦ ἀρέσει

 6. Tuurlijk! Zowel die blonde als die kale hebben voor me gevochten, altijd. En die doen dat nu weer, ik heb gevraagd te observeren wat er gebeurd, meteen na die mail van Edo. Het ging gewoon te ver, veel te ver. Het kan allemaal niet!

  En die Peter B…. Soms zegt ie wel een wat slims hoor, maar vaak…. Dan denk ik, dat kan je toch gewoon niet maken? Je bent toch een advocaat, goed ik zal me niet te veel over de buurt van Zeist uitlaten waar hij zit, wordt Vintroll zo verdrietig, en dan ben je me toch bezig af en toe. Sjonge jonge jonge.

  Het kan gewoon niet, het kan heel vaak niet. Je staat niet met je vriendjes in de kroeg te brallen, je zit op het WWW voor iedereen zichtbaar op een van de drukst bezochte sides ter wereld. In een juridische puinhoop, een chaos, niks klopt ervan. And don’t forget, Jimbo is an unashamed follower of Ayn Rand las ik net.

  Da’s natuurlijk hartstikke fijn voor Jimmy, maar dat gaat natuurlijk zomaar niet. Je kunt dan niet een vrijplaats op het internet opzetten met van graai maar raak en sla elkaar maar virtueel dood, dan komt het wel goed. Daar komen grote ongelukken van, dat kan niet missen. Maar het allergrootste raadsel is voor mij toch wel dat mensen van dit niveau zich hiertoe verlaagd hebben. Dat snapt Ausma trouwens ook niet hoor, heb ik het met hem over gehad, mogen ze navragen van mij.

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Ik heb wel zo een donkerbruin vermoedde wat er met die Gooise miep aan de hand is.
  Kijk, het was natuurlijk heel duidelijk dat die Ymnes op dat account van haar zat te kloten. En mogelijk andere, zou best kunnen. En zij dachten natuurlijk dat dat wel snor zat, niet wetende dat er op haar account een stelletje zich de zevende hemel in trollde, gebruikmakend van haar reputatie als Wikipediaan en Goois raadslid. Dat zie je wel vaker, ook bij die Drvies aka, die export professor. Zet een autist in, die heeft toch niks beters te doen.

  En dat leek ook zo, want er was een gigantische hoop reuring en actie, juist door die vossenjachten zoals op die arme Borgdorff. Zo lang is dit al gaande. En toen zagen die autisten die MyHermitage pagina en wisten het zeker, die Martin is dood, en zijn losgegaan. tot in het absurde, tot een SanFanBan aan toe. Maar die Martin bleek helmaal niet dood! Die is laaiend op dat stel uitvreters! Nog steeds en erg zakken doet het niet.

  Ja, en dat is eigenlijk een beetje de stand van zaken, kolonel. Ik ga een biertje pakken, jij ook?

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Zie het nu pas staan. “Vindt persoonlijke informatie op een nieuwe manier”. Nou, revolutionair was die nieuwe manier zeker!

   Maar je ziet zo al dat het niet kan kloppen, want de geboortedatum van mijn vader staat fout, moet 1916 zijn, die van mijn moeder is weer goed, en dat ik nog een broer heb en geen zus staat er niet eens in. Ook niet hoe die heet. Het is dus een bijeen geraapt zooitje, wat niet gecheckt is.

   Het is gewoon een stuk knoeiwerk. Maar omdat er verder niks over mij te vinden is, is Google heeeel diep gaan graven om toch maar wat te produceren. En dat is dus die nieuwe manier.

   Μοῦ ἀρέσει

    1. Dus als ik het goed begrijp kan ik het verder schudden, ik ben gewoon dood? En is het OO (Origineel Onderzoek) als ik beweer dat ik wél leef?

     Dus dáár zit de clou, ik me de hele tijd al afgevraagd waar ik de Terms of Use overtreden heb! Nee, nu snap ik eindelijk die SanFanBan, ik ben een zeer hardnekkig geval van het overtreden van de basisregels van Wikipedia, we gebruiken geen primaire bronnen! Nooit!

     Μοῦ ἀρέσει

 8. Sja, het is een lastig geval is het niet? Overigens is de Belgische arts terug in België, hij vond Nederland niks achteraf gezien heb ik begrepen. Maar dit dan, zou ik gewoon een oud familie archief bij het oud papier hebben gevonden en hebben gedacht, gut?

  Het is en blijft natuurlijk een lastig geval. Er is niks over mij te vinden op het internet. Niemand heeft mij ooit gezien, ik kom werkelijk nergens voor. Er zijn echter twee dingen. Ten eerste, je hoeft je helemaal niet bekend op Wikipedia te maken, dus de strafexpedities slaan nergens op. Maar, er was een andere weg. Ik heb Edo aangeboden, heb ik met Ausma besproken, om hem te bellen of die mijn kende. En daar gaat het mank, want Edo and friends heeft dus alle kans gehad achter de waarheid te komen!

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Kijk voor de grap eens naar Willem Hubert op Wikipedia. Die schreef zijn eigen lemma. Daarna ging Gouwenaar op onderzoek om aan te tonen dat hij maar een matig schrijver is. Huberts was de eerste die mij ging waarschuwen op Wikipedia. Hij kom niet verkroppen dat ik schreef dat de Telegraaf fout was in de oorlog en geen kwaliteitskrant. Later melde ik in het Huberts Lemma dat hij als bieb directeur ontslagen was. Hij voerde een waar schrik bewind onder zijn personeel. Later bleek dat hij met 10 tallen sokpoppen de zaak liep te besodemieteren. Via de bieb computers in Nijmegen.

   Μοῦ ἀρέσει

  2. https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg:Willem_Huberts

   Huberts schrijft eerst zijn eigen artikel. Ik en Gouwenaar doen wat toevoegingen. Dan komt Huberts met zijn sokpop Biepmiep in a tie om het artikel weg te krijgen.

   En die kerel was toen directeur van de bieb in Nijmegen. Onvoorstelbaar. Maar je ziet aan types als Gooise Miep, Casper A en onze vriend RJB dat zo iets niets zegt. In tegendeel vaak.

   Μοῦ ἀρέσει

 9. Sja. Niemand kan in elk geval ooit zeggen dat ik mijzelf heb gepromoot. integendeel zelfs, altijd eerlijk geweest.
  Maar dat is ook weer niet goed , nee hoor. Volgens Edo was namelijk mijn leven te onwaarschijnlijk, ik vertelde sterke verhalen. Ik was niet echt.

  Μοῦ ἀρέσει

 10. Geen enkel bewijs, klopt. Niks is ooit wat het lijkt te zijn, kolonel.
  En over dat vreemdelingenlegioen gesproken, gisteren heb ik de enige foto teruggevonden van Olav die nog bestaat, je weet wel met die gitaar. Bij ons thuis genomen. Van het weekend toch eens verder schijven over vroeger.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.