De Graaf overleden

Zojuist bereikte ons het trieste nieuws dat Graaf Statler dood is. Mors dood.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de Graaf rond 1974 sneuvelde tijdens een nooit helemaal opgehelderd schietincident in Algarije. De Graaf was toen korporaal in dienst van het vreemdelingen legioen.

Rest in peace Graaf. Meer op https://www.wikipediasucks.co/forum/viewtopic.php?f=19&t=724

Διαφημίσεις

9 σκέψεις πάνω στὸ “De Graaf overleden”

 1. O die ja. Die hippie die daar toen woonde. Maar hoe zat het dan met die bar in Pireus met die Graaf, jouw, Jimbo, Romaine en Varoufakis? Toen heb je met hem aan de bar ouzo staan zuipen met hem dus jij moet me kennen! Jij moet gewoon die graaf kennen! Dat was toen in die tijd met Whallie en Schim, weet je nog? Op quote.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ik weet niet veel meer van die avond in Pires want zat die dag bij het ontbijt al aan de raki. Zo ging dat in die tijd.

  Weet nog wel dat ik op een gegeven moment in die kroeg Romaine op zijn bek sloeg. Die was namelijk met mijn schilderijen geld gaan bedelen en had zoveel opgehaald dat hij in een vier sterren hotel sliep ipv op het strand. Compleet met massage hoger terwijl hij getrouwd is die onbdtrouwbare hufter. Van mijn schildercenten!

  Afijn kreeg opeens een dolk in de rug van Wallie waarvan ik dacht dat hij een vriend was. Had jarenlang in de boomgaard puin lopen ruimen!

  Spong toen bij Vaoufakis achterop de motor en met 300 km per uur naar het ziekenhuis waar een Vlaamse arts me nog net van de dood redde.

  Hoewel. Bronnen beweren dat dit laatste verzonnen is officieel heb ik het niet overleefd. Wallie werd door het corrupte Griekse arbttoll gerecht vrijgesproken van doodslag.

  Zijn advocaat Peter B deed met suc6 een beroep op zijn verminderde toerekening vatbaarheid. Bewijs daar voor waaren de vele dagen en nachten doorgebracht op de wiki projecten.

  En Romaine? Die kreeg een extra barnstar en een vliegreisjes naar het landgoed van Jimbo om hem te danken voor het uitschakelen van deze gevaarlijke troll. Zijn vrouw kreeg om het weer goed te maken 11 door Jimbo gesigneerde dozen met stroopwafels thuis bezorgd.

  Met een Limo bestuurd door Wallie. Inmiddels in vaste dienst bij WM als stroopwafel mannetje. Zijn moeder kan trots op hem zijn. Toch nog ergens terecht gekomen. Met zijn valse Havo diploma.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. De ellende is natuurlijk begonnen toen jij weer eens in het vuil zat te graven daar in Zeist en dat dagboek van die Martin en dat familiearchief van die oude prof vond. En natuurlijk met die rare weddenschap met Jimbo. Bovendien had je kunnen weten dat als je Romaine de tanden uit zijn bek sloeg die naar die arbitragecommissie op Meta zou stappen en je een SanFanBan zou oplopen.

  Veel, zo niet alles heb je dus gewoon aan jezelf te danken. En het gedonder is eigenlijk al begonnen toen op Kreta toen jij vanuit Kreta naar Haifa ging en van mij dat geld voor de overtocht heb geleend en dat nooit terug betaald hebt. Dat zou je van dat baantje in Pireus terugbetalen en dat heb je nooit gedaan, en dat is er gebeurd!
  En nu is Whallie ook nog kwaad op je want die dreigde je zelfs te blokkeren op Quote. En Mendelo heeft dat al een week geblokt op Sage. Jij doet het en ik krijg steeds de schuld en zo is het altijd gegaan! En nog! Ja en nog steeds!

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Overigens, heb jij nou wel of niet wat met die Gooise miep gehad? Want dat was de reden uiteindelijk dat jij Romaine voor zijn bek sloeg en de haven insmeet toen hij dat aan de bar stond te vertellen.
  En daar heb ik het antwoord eigenlijk nooit op gehoord omdat Romaine in zee lag voor ie er erg in had.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Ik ken Gooise Miep uit mijn mitaire dienst tijd in Soesterberg Graaf. Het verhaal ging dat Miep toen nog student rechten in een café vlakbij de kazerne een centje bijverdiende.Daar sprak ik over met Romaine. Dus die vuile kuthoer heeft me bedrogen riep hij woedend en wilde me te lijf gaan met een fles ouzo. Dat vond ik zonde van de drank en Varoufakis ook. Dus moest ik hem wel neerslaan. Zo is het gegaan Graaf.

   Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.