Opgeklopte kaas met 200 km/uur

Smaakt goed die opgeklopte verse kaas.

Kzit nu in de IC van Bruxelles Midi naar Verviers. Tussen Bruxelles Nord en Liege gaat deze trein met een sneltreinvaart van 200 km per uur.

Kmoet nog zien of er in Verviers nog een aansluiting richting Spa is.

Διαφημίσεις

4 σκέψεις πάνω στὸ “Opgeklopte kaas met 200 km/uur”

  1. Hu! tot de dag van heden heeft nog niet een van de dappere sokpophunters ook maar een sok van mij gevangen na mijn SanFanBan en SageBan. En dat kan ik van jouw niet zeggen, want je viel toen bij de eendentest vierkant door de mand laatst. Ik heb je toen nog geblokt en de kleine Ymnes heeft heel erg gehuild van teleurstelling toen. Ha, ha grapje, want ik kom nooit op de WMF projecten meer, weet je wel? En hoe zit dat ook alweer met jouw Matroos Vos sok? Zullen we het daar eens over hebben?

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Dat ik in een dronken bui bij dat kampvuurtje laatst al mijn moderator- en steward sokken heb verraden en jij ook al je sokken bekend heb betekend nog niet dat ik het op prijs stel dat jij daar zelfs maar over speculeert hier!

    Bovendien was jij zelf ook in de laten we zeggen Edo-staat toen, want jij had in een keer al dat Hertog Jan bier wat ik meegenomen opgezopen. En jij schijnt kennelijk vergeten te zijn dat de juf hier duidelijk ook meeleest, en ja, die Graaf is morsdood, en al lang tot stof vergaan, da’s nu wel duidelijk. Die sokhunters zijn heus niet op hun achterhoofd gevallen, maar dat sokken verraden vind ik toch wel zo laag! En moest je dat van die dooje Graaf nu echt zo openlijk verlinken? Bah!

    Heb je trouwens nog een aspirientje voor me voor gisterenavond? Maar dat stokbroodje was lekker, dat wel!

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.