Koffie tijd

Zo ff een bakkie doen tegenover mijn oude huis op de Place de L’ecole 7 in Spa.

Was ongeveer 5 jaar geleden dat ik hier woonde met Nicole. Op de eerste en tweede verdieping.

Διαφημίσεις

6 σκέψεις πάνω στὸ “Koffie tijd”

 1. I have been om so many places, maar gek is dat he? Een huis waar je ooit een sleutel van had, waar een vrouw op je wachtte, waar nu vreemden wonen.

  Hotel New Hampshire begint met de opening ga nooit terug naar de plaats waar je ooit gelukkig was, het bier is lauw en dat leuke barmeisje is vervangen door een sacherijnige barman. Je wordt er ongelukkig.

  Zoiets?

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 2. T’s absolute een leuk ding zo met die serre en dat balkon. Ikzelf vind dingen uit het verleden terug zien altijd wat ambivalent, erg confronterend vaak zelfs.

  Maar het is de prijs van het soort levens wat wij lijden of geleden hebben, en net zoals alles heeft het ze voor en zijn tegens. Kiezen is verliezen schreef Willem Nijland in in de musical De Dijk die John toen gecomponeerd heeft, en zo is het maar net.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/John_van_Buren

  Heeft KatTiel geschreven indertijd, was toch wel aardig. Ik had wel wat spaarzaam contact met haar indertijd, maar sinds mijn laat ik zeggen wat verwijdering van Wikimedia niet meer. Jammer, ze is best aardig eigenlijk.
  En ik heb een veel mooiere foto van John maar die krijgen ze mooi niet.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. John van Buuren je hebt het vaak over hem. En als hij voor de Dijk gecomponeerd heeft is hij zeker een talentvol componist. Kzal het niet over Oscar hebben maar ook onder componisten zijn er echte en een hoop wannabee die goed beschouwd wel een deuntje op de piano kunnen spelen maar toch eigenlijk meer muziekleraar zijn.

   Terug naar John van Buuren. Was hij zakelijk wat meer gehaaid dan was hij waarschijnlijk erg rijk en beroemd geworden.

   Het mooie echter is dat de ware creatieven daar in het geheel geen waarde aan hechten.

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Nee, het was niet die De Dijk maar een streekmusical De Dijk. En ja. John is heel belangrijk voor me geweest. Hij heeft veel muziek voor me geschreven, die gebruik ik nog steeds en ik heb hem heel intensief meegemaakt.

  John hoorde op het wereldpodium thuis, heeft hij ook gestaan in het voorprogramma van Pink Floyd, maar hij wilde niet. Hij wilde in Tiel blijven, dicht bij zijn mammie en zijn ding doen. John gaf niks om geld en roem, helemaal niks. hij wilde zelfs geen lintje, en toen hebben ze hem maar ereburger gemaakt.

  En natuurlijk is Oscar een lachtertje in vergelijking tot hem. Oscar is vast een goede muziekdocent die wat componeert af en toe, maar geen componist, ben je toch gek man. Trouwens, hij brandde bij die jonge componisten op tv tot de grond toe af, ik zou niet graag in de krant zo staan. Maar eigenlijk gaat het daar niet eens om. Je wilt een artikel over iets wat je gewoon niet bent, en dat is zo sneu. Zo intens sneu uiteindelijk, bijna deprimerend.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.