Die Eerbeekia coin gaat nog heel groot worden

Een of andere flut crypto coin haalt 300 miljoen op volgens de Telegraaf. Maar was is er nieuw aan? Niets! @GroetenE: https://twitter.com/GroetenE/status/1057412744222248960?s=09

Als de Eerbeekia coin eenmaal in omloop is gaan ze nog wat meemaken. Analisten die van de hoed en de rand weten zitten nu al vies te poepen. Deze munt gaat alles maar dan ook alles op zijn kop zetten. Griekse schulden? Opgelost. In een klap.

Διαφημίσεις

2 σκέψεις πάνω στὸ “Die Eerbeekia coin gaat nog heel groot worden”

  1. Maar de kantoorfaciliteiten en de verwarming lijkt me nog niet geheel op orde. Gisteren vond ik zo iets leuks, ik dacht daar zou ik best wat over willen schrijven omdat dat de loc is die ik naar RC (radio control) aan het ombouwen ben en ik dacht dat is leuk. En ik vond het altijd best leuk om te schrijven, ondanks het mailtje wat ik ooit van hoofdopzichter Vintroll kreeg dat ik geen enkel schrijftalent had. (echt waar, zelf nog nooit maar een artikel geschreven. Over wijdbekken gesproken.)

    Op iets van onszelf zou ik dat best leuk vinden. En ik denk dat zo een munt ook heel leuk zou zijn omdat die uiteindelijk de onderliggende waarde plus gaat vertegenwoordigen. Tel uit je winst…… Letterlijk…..

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.