Ik heb het even nagevraagd, schattebouten

Is dit wel in de haak, zeg?

Dit leeghalen van andermans pagina? OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 16:49 (CET)

Óf het is andermans pagina, dus vandalisme, óf het het DAB zelve, dus blokontduiking, lijkt me. –bdijkstra (overleg) 31 okt 2018 16:52 (CET)

Heb ‘t zojuist teruggedraait. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 16:54 (CET)

Het betreft een intussen verouderd (laatste) tekstdeel van mijn persoonlijke Bibliografie, die ik derhalve gaarne (nogmaals) verwijderd zou zien. MVG: DA Borgdorff alias dAb op leeftijd

Niemand hier een zinnig antwoord op? Ik ben niet in staat het IP-adres te verifieren, zodoende. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 31 okt 2018 18:59 (CET)

Als het IP dat zich hier uitgeeft als dAb te kwader trouw handelde, zou die zich hier vast niet met naam en toenaam vervoegen. Als het niet om dAb gaat, weet deze zelf ook hoe deze informatie teruggevonden kan worden en valt een verzoek alhier (helpdesk, OTRS,…) tot herstel te overwegen. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 31 okt 2018 19:04 (CET)
Ik het ff nagevraagd voor jullie en kreeg als ik het antwoord dat hij het inderdaad is. Nou, weten jullie dat ook weer en doe ze de groeten daar maar van me. Happy trolling verder en de groeten van de Graaf himself.
Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Ik heb het even nagevraagd, schattebouten”

 1. Dat de wiki-knokploeg er nog niet opgedoken is zeg. Misschien kan Vintroll met zijn wiki-achterbuurtmaten er even op duiken, met zijn steward vriendinnetje Trijntje. Is een globaal geblokte gebruiker hoor Vintroll, daar hoor je op los te rammen, dat zijn jullie toch zo gewoon in jouw achterbuurt?

  Nee, de heer Borgdorff zal niet meer erg actief zijn gezien zijn medische conditie vrees ik. Ik vind het niet netjes in details te treden, maar het gaat niet echt goed meer met hem.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. En nee, voor je plezier en de fijne sfeer hoef je daar inderdaad niet te zijn in die internet achterbuurt met dat digitale tuig. Ik zal het nooit vergeten, bij mijn eerste kennismaking in 2009 met Wikipedia stonden een stel Borgdorff toch digitaal af te tuigen zeg!
  BasvB en Robotje zijn me het meest bijgebleven, maar het was een hele kliek toen. Ze hadden een soort digitale knokploeg met een abitrolluitspraak samengesteld, en dat ging me toch tekeer!
  Ik wist niet wat ik zag, zelfs op het grootste achterbuurt forum van startpagina had ik dat niet meegemaakt. En daar zat tuig indertijd hoor, dat weet jij ook wel

  Ik denk trouwens dat dit hem nog dwars zat en dat hij het wilde rechtzetten.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Neem maar van mij aan dat ze zolangzamerhand donders goed door hebben dat ze met vuur gespeeld hebben, kolonel. Al die cosmetische veranderingen, die hebben donders goed door dat het totaal foute boel is wat ze gedaan hebben. Ze zijn wel achterlijk maar zo achterlijk ook weer niet.

  Een op het Amerikaanse rechtssysteem gestoelde side draaien onder de jurisdictie van het rechtssysteem hier met een wiki-geschiedenis en een “professionele” organisatie op de achtergrond. Als ik je nu eens vertel dat een bekende advocaat zowat van zijn stoel viel toen ik hem uitlegde hoe het allemaal in elkaar zat? En dan nog eens een blufbrief door je jurist van god beter het je rechtsbijstandverzekering laten sturen!
  Niet erg verbazingwekkend dat deze “profs” dachten dat Romaine en Dimi en ene Anne wel wat klaar zouden maken daar in Brussel.

  En inderdaad, later heb ik begrepen dat die Gooise miep op de bekende Moira trollbot-methode aan de gang daar was. Ook al zoiets raars, hulp inroepen van mensen die geen Nederlands spreken om iemand digitaal te liquideren.
  Nee, die beseffen zich duivels goed dat ze me toch in een hotel in Californië terecht gekomen zijn, dat wil jij niet weten, dat zie je aan alles. En nou maar zoeken naar de uitgang nou je uitgecheckt bent. Nou, ik heb nieuws voor ze, die is er niet anders dan bidden dat niemand zijn bek open trekt van inside.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.