Update

Er begint weer wat vorm in te komen. Nu de rookgenerator er nog in, afbouwen en dan is het weer wat. Een loc uit 1993, analoog omgebouwd naar radio controlled, Hoogstwaarschijnlijk de enige op de wereld. Verder is er bijna uitsluitend Chinese shit op de markt.

 

Ik bouw eigenlijk best wel netjes al zeg ik het zelf voor een amateurtje. Heb ik mezelf aangeleerd, is allemaal oude zooi, zelfs de draadjes. Dat zijn  oude computerkabels die gesplitst heb, en verder zijn het oude printer connectoren die ik op maat heb gevijld en oude onderdelen en een printje wat ik zelf bedacht heb. Maar de meeste techniek zit in de wagon bij deze loc, evenals de accu.

 

Διαφημίσεις

6 σκέψεις πάνω στὸ “Update”

 1. Ha, ha, ha!
  Nou, dat HAVO diploma dat is een verhaal. Om te beginnen reed ik in een duurdere auto dan de leraren, dat dacht althans een want het was een geval uit slooponderdelen samengesteld, verder stond de hal blauw van de hashdamp in die tijd, en was woonde drie leraren samen met een vrouwelijke leerling aan het einde. En een is naar India afgereisd, ik heb zijn landrover nog gerepareerd in die tijd. Er zat een kelder onder, de kantine, nou wat er daar gebeurde….. Die feesten alleen al, en de leraren die op moesten passen deden het hardst mee.

  Dat was de tijd, Provo had het onderwijs totaal afgebroken, maar het niet opgebouwd. En als je echt niks kon kon je nog altijd rechten gaan studeren, ook zo een feeststudie in die tijd. Een vriend van mij, overigens ook met dubieus HBS diploma heeft tot zijn pensioen een advocatenkantoor gehad. Nou, ik weet wat zijn studie in heeft gehouden, maar voor 12 uur is hij nooit zijn bed uitgekomen en hij had alleen maar baantjes om het bier te betalen…..

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Overigens ook wel aardig, kun je zien dat het echt oud spul is.

  Maar Borgdorff, nee. Het zit me de hele dag al niet lekker.

  De manier waarop ik daar ontvangen beb met die scheldende en schimpende BasvB en Chris, Die Professor CaAL die alles steunde met zijn smerige, achterbakse blokjes, die arrogante Gouwenaar die niks uitlegde en deed alsof hij god zelf was terwijl het eigenlijk helemaal niks is, gewoon een vervelend oud mannetje, die malle Peter B met zijn grote waffel, nou het was me een stelletje. Voelde je als zoon die wat over zijn vader wilde schrijven echt meteen tussen thuis, hup de pa verwijderlijst op. Zonder enige uitleg, niet NE. Niks werd uitgelegd, je moest het allemaal maar snappen. Ze kunnen daar alleen maar schelden en blokkeren.

  Borgdorf kwam voor me op, ja. En TT ook totdat hij vond dat ik zijn vrinden niet genoeg respecteerde.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Graaf ik heb jou eigenlijk niet meegemaakt op de wiki. Je kwam ongeveer toen ik verdween. Ken je eigenlijk van wikiquote wat me toen opviel ware je fraaie uitspraken en mooie typeringen in de talloze ruzies met types als Romaine en Robotje.

  Kan dus weinig zeggen over wat allemaal vooraf ging aan jouw global ban en heb ook geen goesting dat allemaal na te lezen.

  Wel las ik onlangs delen van je discussie met jurist Robotje over het schandelijke Oscar artikel en heb me kostelijk vermaakt. Vooral ook om de inbreng van pianist Tjako.

  Extra leuk was dat weken zoniet maanden gesteggeld werd in verschillende taalversies of hij aan de criteria voldeed tot iemand fijntjes opmerkte dat Oscar die criteria voor componisten zelf had opgesteld.

  Je moet wel de achtergrond kennen. Oscar bepaalde in die tijd min of meer welke mods wel en niet steward werden. Je ziet sommige types heel hard bezig om een wit voetje dan wel een bruine arm bij hem te scoren.

  Wat heer Borgdorff betreft het mooie aan hem vond ik zijn ironie en dat alle pesterijtjes hem nauwelijks leken te raken. Sterker nog kreeg de indruk dat hij er best lol in had de boel af en toe op stang te jagen.

  Bij voorbeeld zijn hardnekkig weigeren om te registreren. Schitterend.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Ja maar kijk. Oscar is best wel muzikaal wat ik zo van hem gehoord heb, maar is een conservatoriumdocent die wel eens wat componeert zoals zo veel van die jongens doen en vaak zeker niet onverdienstelijk.
   En als je vrinden op de manier die ze gewoon zijn ander de maat te nemen dat bij jouw aan de kant te schuiven is dat natuurlijk kascorrupt. en daar ging mij het om, niet omdat Oscar van mij geen artikeltje zou mogen hebben of Tjako. Ik ben niet zo kinderachtig.

   Maar om mij als ik dat opmerk er met de hulp van een autistisch dom jongetje wat Ymnes uiteindelijk is tot een globaal block tussen de pedofielen en echt tuig te trollen is natuurlijk zo grensoverschrijdend dat ze niet verbaast moeten zijn dat ik ze me een figuurlijk end hout achterna ga, zeker tegen het licht van de voorgeschiedenis en nog meer vanwege hun ronduit arrogante houding tot nu toe…..

   Μοῦ ἀρέσει

 4. Dat geluid op je trein filmpje is wel heel gaaf en volgens mij herken ik het. Vroeger kon je cd’s huren met bv regen, trein en onweer geluiden. Die zette ik dan op een cassette bandje en dat luisterden we dan tijdens het eten in het studentenhuis.

  Dat geluid van het filmpje lijkt heel erg op dat bandje. Was een cd van een uur met allemaal trein geluiden op YouTube kan je ze nu ook nog vinden.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.