Het eindresultaat

 

Zo, ik heb hem in elkaar gezet. Best wel fraai geworden, is het niet Kolonel? En dat geluid is eigenlijk zelf in elkaar gedraaid, analoog, en ik gebruik een 20 jaar oud IC wat toen in antwoordapparaten werd toegepast, en de ruis wek ik op met een handig geschakeld transistortje van 10 cent als ruisgenerator en een versterker IC uit een oude TV. In het begin zie je het “vuur” in de ketel en de “olielamp”. Ik vind het resultaat verassend dichtbij een echte stoomloc komen. Ik heb er ff een afstandsbedieninkje bij gelegd voor het idee en het geheel is 65 cm lang.

En over mijn wikiavonturen, ik denk dat ik inderdaad bij toeval binnenkwam net na de tijd van Oscar en De Grote Wikioorlog van de bestuurscrisis en de borrelcoup zoals ik het nalas in dat artikel wat Mdd laatst verdonkeremaande. Want ik kwam in maart/april 2009 binnen omdat mijn girly wat ergens had zien staan, ik meen in een damesblad hoe leuk pedia wel niet was en dat artikel over mijn vader was haar idee.

Het is gewoon een vechtclubje van een stel stront- en strontvervelende mensen die een mazzeltje zagen lijkt mij. Het mag eigenlijk een wonder heten dat het zo lang stand heeft weten te houden. Ook mij oude Wikivriend Chris die er een soort wiki-levenswerk van maakte om mij te beledigen staat op de kiek zie ik met die Gooise miep en Oscar zag ik net. Nog nooit een artikel geschreven, een typische gevalletje wijdbek, maar toch een arb indertijd. Net zoals die Vintroll en eigenlijk ook die BasvB ook , want wat hij ooit gepresteerd heeft is te droef voor woorden. En die Vintroll al helemaal niks anders dan een bak wijsneuzig getroll. En dat zooitje moest met professor Casper ff abitroll adviseren over mij om mij te beperken met een stel snoeiharde maatregelen. Fuck off, stelletje wikidwazen.

En dat vind ik verder best, toch mijn centen niet die ze daar  totaal over de balk gooien, maar ik ben geen stuk speelgoed voor hun achterlijke vossenjachten. Want dan konden ze er wel een achter komen, en zijn dat al denk ik wel zo langzamerhand dat ze een slapende kat wakker maakte. Die heel, heel hard en heel raak terugmept en je ogen uitslaat als je niet uitkijkt met die gemene advocaat van hem. Met vuur spelen heet dat wat die knapen gedaan hebben namelijk.

 

Διαφημίσεις

3 σκέψεις πάνω στὸ “Het eindresultaat”

 1. Kijk, dit is de besturing in de wagon. allemaal oude zooi uit rommelbakjes, en waar 60 sec opstaat is dat oude IC uit een antwoordapparaat. Ik heb er toen bergen van gesloopt, die kon je gewoon bij het vuil vinden indertijd. En daarnaast is dat TV IC en rechts staat de accu, die heb ik nieuw gekocht maar de rest niet.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Dat eindresultaat mag er wezen Graaf. Ga je er nog iets mee doen? Zo’n werkje hoort eigenlijk in de etalage van een speelgoed winkel.

  Ik weet dat je die trein niet voor het geld maakt maar weet zeker dat als je die met filmpje op Marktplaats zet mensen er flink voor willen dokken. Zal inderdaad een redelijk uniek exemplaar zijn.

  Heb je via webforums ook contact met andere hobbyisten/knutselaars?

  Wat types als Chris betreft. Iedere regel die ik over dit soort lui schrijf is eigenlijk al te veel eer. Het is een triest en meelijwekkend bijeengeraapt zootje mensen die om begrijpelijke redenen in de reguliere maatschappij geen plek vinden. En daarom maar hun heil op het internet zoeken. En in een enkel geval ook vinden.

  Wat gebeurt er als zo’n Chris op de bouwplaats komt met zijn grote waffel? Die vliegt toch met de bekende pisboog van drie hoog de steiger af. Of zie ik dat verkeerd?

  Toen ik geblokkeerd was heb je me ooit bloedserieus een gang naar de arbcom aangeraden. Je weet inmiddels gelukkig beter.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Da’s een hekel punt wat ik er mee ga doen. Ik heb het alleen gebouwd omdat achteraf gezien mijn gezondheid kei- en keihard achteruit ging en ik gewoon wat wilde bouwen en hierop uitkwam bij toeval omdat het klein en vooral niet zwaar was. Puur voor mijn lol dus en niks anders, en voor etalages en zo is het te groot. DUS:

  heb ik zes platen multiplex gekocht van 1.20x 2,40 die ik aan elkaar kan leggen als modules en bakken en bakken plastic rail voor haast nop van Ebay want dat wil geen hond hebben gezien het feit dat er gewoon geen behoorlijke RC accu treinen bestaan. En buiten vind ik niks want daar is het KOUD.

  Dat levert me dus een oppervlakte van 2X 1.20=240 en 3X240= 7,20 voorlopig op, ik kan nog altijd verder uitbreiden. Dus, 7,20 X 2,40 meter. En ik maak er losse tafels van die je aan elkaar kan verbinden, dus het geheel wordt mobiel. Ik heb geen bedrading niks namelijk.
  En uiteraard willen mijn klanten dat huren, ze zeuren me gek. MAAR:

  Het is MIJN trein. Hij is van mij en voor mij. Het is MIJN speelgoed. Van mijn dus. Ga ik leuk zelf in de tuin opzetten in de zomer als het warm is, maar wie weet zwicht ik nog eens.

  Goed, dit gezegd hebbende, en ik heb er eens een Choufje bij gepakt, is aan te raden Kolonel.

  In het begin had ik uiteraard niet door wat voor vlees ik in de kuip had op Trollopedia, want het leek allemaal heel wat. Ondanks mijn eruditie pappie was ik niet vertrouwd met wat voor een intellectuele wereld door zou moeten gaan met al die professoren, raadsleden, advocaten, sociologen en god mogen weten wat er nog meer daar rondstruint.

  Ik had nog nooit wat dan ook geschreven omdat mijn lieve mammie altijd mijn huiswerk maakte en werkstukken schreef om de simple reden dat mij was verteld dat ik dat niet kon vanwege een extreem laag IQ. Daarom was ik ook van verder onderwijs vrijgesteld door een mevrouw die mij getest heeft. Jawel, in gebouw Jonatan in Zeist, waarop mijn mammie mij heeft meegesleurd al scheldend mijn zoon is niet dom.
  Maar mijn vader werd toen heel erg ziek dus dat hebben we toen maar zo gelaten. Tot ik in een what is a mans mind moment plotseling door kreeg met een stel volkomen dwazen van doen te hebben. Snap je? Het beeld kantelde in een flits van een moment als het ware.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.