Kga zo eten

Deze foto is van een uurtje geleden. Het is nu 3 uur 48, buiten is het 3 graden volgens Google en ik lig lekker warm in mijn bedje onder slaapzak en dekentje. Het pannetje staat naast bed. Bijna leeg twas lekker. En het koken duurde misschien 20 minuten.

Belangrijkst bij wokken is het vuur de vlam moet er goed onder. Daarna is het een kwestie van alles grof snijden, met zaklamp in de mond, en in de pan gooien. Af en toe omscheppen dan op lager vuur vocht er uit laten dampen maar niet helemaal.

Wat zit er in? Een halve bak champignons, twee flinke tomaten, een groene paprika, de wortelen ben ik vergeten, een banaan in stukjes  kikker erwten, Andalouse salade uit een potje en een halve makreel. Dat alles dus bij mekaar gemikt en op hoog vuur wokken in olijfolie.

Smaakte verrassend goed. Het zoet van de banaan en de paprika combineert goed met het zout van de makreel en champignons. Voor herhaling vatbaar. Nu het laatse restje opeten en slapen.

 

.

Διαφημίσεις

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.