Goed bezig die juf op haar Chakra bezemsteel

http://nl.wikisage.org/w/index.php?title=Luik_(provincie)_kwiki&action=history

Alsof het al niet erg genoeg is dat Mdd na de ravage die hij heeft aangericht op wiki brood de wiki geschiedenis probeert te herschrijven is ook de juf hard aan het censureren met haar rode potloodje.

Blijkbaar staat er nog niet genoeg flauwekul op wikisage.

Tis reddeloos verloren Graaf. In Gods naam, geef Mdd en de Wiki schim nu maar de vrije ruimte. Veel erger kan het toch niet worden.

Update na enig zoeken mijn schrijfsel verstopt op http://nl.wikisage.org/wiki/Provincie_Luik_(kwiki)

Διαφημίσεις

11 σκέψεις πάνω στὸ “Goed bezig die juf op haar Chakra bezemsteel”

 1. Nou, ik heb wel zo een beetje door hoe die wiki-beleidsmakers te werk gaan. Ze gebruiken Wikiquote, Wikibooks, Wikinieuws en Sage om elementen die ze niet wenselijk achten op te parkeren. Voor dat Ymnes geval werd Wikinieuws uit de mottenballen gehaald, Quote om Mdd op uit te laten razen, en sage om een stel autistjes los te laten gaan, dat zie je aan al die cats die die Gentenaar daar nu parkeert. En ik mocht wel op wikibooks verder gaan van Schim en Natuur12, heeft hij Whallie nog over gemaild maar niet meer op Quote.
  En die juf, die juf daar deugt geen haar op der kop van! Want, mijn accounts en lijstje met artikelen moesten weg om een autistje te behagen. Ja, lidewij, ik heb jullie totaal dóór en er klopt allemaal geen hol van!

  En weet je Lidewij, ik herken die sofenstreken van jouw wel.
  Nee, tante, mij besodemieter jij met je wikivriendjes niet, ik te veel van jouw soort mee gemaakt namelijk met je kutstreken met je Chakra. Ik ken jouw slag door- en door.

  En hoe nu verder? Nou, jullie kunnen gewoon de tyfus met zijn alle bij elkaar krijgen voor de heren van Eerbeek, ik vind jullie namelijk het digitaal doodtrappen nog niet waard. En ik geniet ervan dat jullie me hier niks kunnen maken, helemaal niets!
  En ik vraag me werkelijk af uit welk verward autistisch brein het rare idee kwam om MIJ een blufbrief brief van een jurist te laten sturen terwijl je zelf o god zo diep in de shit zit. Was trouwens leuk in de pers uitgepakt denk ik zo, wikimedia dagvaard topredacteur die er uitgetrolt was door een autistje. Zie de koppen al voor me.

  Lekker blijven zitten in die shit, Lidewij, maar bedenk je wel dat wij met scherp terugschieten en verdomde raak!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Je Mocht van Schim op wikibooks verder??? Kijk, ik gun Schim alle goeds maar wat hij produceert kost anderen natuurlijk alleen maar veel tijd.

  Nu begreep ik laatst dat Schim zelfs ergens moderator is. Dat zegt genoeg Graaf Statler.

  Tis een bewuste taktiek van Jimbo om zich te omringen met klootviolen. Alleen zo kan hij blijven heersen. In het land der blinden etc.

  Μοῦ ἀρέσει

  1. Ja. Dat hadden ze zo bedacht na dat globale lock van kleuter Natuur12. Zij het heertje, en ik op Schim zijn Jostiband project hoogwaardig spul schrijven. Ze denken zeker dat ik gek ben.

   En zoiet moet het wel zijn, want hoe krijg je anders zo een stel idioten bij elkaar. De een is nog gekker dan de ander.

   Ἄρεσε στοὺς 2 ἄνθρωποι

 3. Ach, een Duitse dus Europeese rechter heeft ook al vastgesteld dat ze aan dezelfde eisen moeten voldoen als elk ander journalistic medium, dus waar hebben we het over. Het hang juridisch gezien met touwtjes en kauwgom aan elkaar en wiki-juristen, laat me niet lachen. Natuurlijk zitten ze onder Nederlands recht. Natuurlijk moeten ze de Europeese regelgeving volgen. Trollen is strafbaar in het Amerikaanse recht, zitten ze ook onder, het is een zooitje. En dat zou wel ff naar de rechter stappen en de degens met kantoor Ausma en de Jong kruisen, wat een jokers.

  Zeker net zoals Romaine en Dimi wel ff het EP zouden bestormen. Dwazen zijn het en niet anders. En inderdaad, de kogel niet waard en ze gaan zo ook wel voor de bijl want dit is niet te handhaven en loopt hier of in de States gegaradeerd een dezer dagen tegen de lamp.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ik moet hoognodig binnenkort Wikischimfast 2 schrijven, want aan dat geld zit natuurlijk op zijn zachts uitgedrukt een luchie. Want, daar in Amerika ben ik echt hééél veel wijzer geworden.

  Miljarden en miljarden zijn daar in Silicon Vally aan het werk van de “vrijwilligers” verdient en worden er nog. Denk aan Google, Sira van Apple, Facebook, Amazone echo met hun gebruikmaking van wikikennis, heel, heel veel is daarop gestoeld. Dus, dat huwelijk tussen Google en Pedia is een stuk minder romantisch dan het lijkt met Wikipedia in de topranking zetten wat Google doet.
  Want, wat doe je, je gooit wat afgekloven botten in de richting van die wikidwazen die denken dat ze heel wat zijn samen met het risico. Heerlijk vastgelegd in de wikihistory en met een beetje pech bij NSA erbij.

  Sja, zo zit dat wiki-sprookje in elkaar, of beter gezegd de wiki-nachtmerrie. En daarom bleef er maar geld voor Romaine en Dimi’s dwaze plannen komen. En voor een heel kantoor met directeur en staf.
  Want neem een ding van me aan, daar in Amerika weten ze precies hoe het zooitje van ellende aan elkaar hangt want of the record heb ik met verschillende ex WMF mensen gesproken. Want WMF achtte zich verscholen achter sector 230 en met Jimmy’s dure vriendjes ver verheven boven wetgeving. En daar prikt nu de punaise, want de Trump administration en het EP moet niets meer van ze hebben, da’s wel duidelijk met artikel 11 en 13. En daar sta je nu met zijn allen als levend standbeeld met de Erasmusprijs in je hand in je ondergoed of erger nog in je blote reet……

  Want daar komt het natuurlijk op neer, want wat ze met mij hebben geflikt is natuurlijk de blunder van de eeuw als de fuckt checkers van deze wereld. Niet door hebben dat ik gewoon ben wie ik alsmaar zei dat ik was en op volle sterkte je de zevende hemel in trollen…..
  Laat zij maar eens naar de rechter stappen, maar dat doen ze niet, dat doen ze nooit! Want dan zie ik de koppen in de krant al voor me, ik heb me toch een verhaal!

  Μοῦ ἀρέσει

 5. Kijk, ze hebben natuurlijk een stel van die uitgerangeerde gevallen, useful idiots, letterlijk, waar ze geen raad meer mee weten en dat lossen ze zo op. Die laten ze uitrazen op een of ander vergeten projectje en maken ze daar mod. Dat deden ze ook met die Ymnes en het heeft ze nog heel wat moeite gekost om Wikinieuws op te starten daar op Meta om hen een nieuw honk te geven.

  En dat was laatst ook de bedoeling met Mdd, geef hem quote terug want dan is hij van de straat. Maar kennelijk branden die Meta stewards zich niet graag meer hun handen aan die Dutch wikipedians na het Statler fiasco. Want die zullen wel goed ziek van ze zijn denk ik zo. Dus liet de juf hem wat uitrazen op sage, dat is geen WMF product namelijk.

  Maar het gaat allemaal nergens over, helemaal nergens. Een stel oneindige knuppels die bovenbaasje gaan spelen op een particuliere site en hun eigen kascorrupte regels gaan opstellen en denken dat ze regeringen en staten overstijgen. Hoe kom je erop. En dan nog dreigen dat je wel ff naar de rechter toe zal stappen. Ja, dat beweerde die jurist, hij zou als ik mijn mond niet hielt WMNL adviseren naar de rechter te stappen. De jokers.

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Ja, dat steekt. Het was namelijk een geheel nieuw concept wat hij bedacht had daar op Quote, een artikel uit gejatte stukje tekst opbouwen.
  Maar dat kan en mag niet, want zelf het kleinste stukje tekst is beschermd en zeker als je zelf niks toevoegt!
  Da’s hetzelfde als een fiets uit gestolen onderdelen opbouwen en dan zeggen dat hij niet gejat is, en het citaatrecht bleek ook al geen soulaas te bieden.
  En daar prikt de punaise, kolonel…… Daar op dat citaatrecht. Mij maken ze echt niks wijs, waarom denk jij dat Vintroll en Trijntje compleet freakte toen ik die pagina op quote over het citaatrecht schreef met die postman sok?

  En DAAROM is almaar die Slag om Wikiquote, tot op het hoogste niveau in WMF…….

  En wat Mdd daar moest? God moge het weten, ik denk inderdaad iets van een Goede Daad om indruk te maken of zo…..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.