Uncle John TV Parking lot pranks

Uncle John is geweldig. Gisteren in Marchienne een zelfde geintje uitgehaald. Je loopt in een oranje hesje met bouwhelm op een bouwplaats op, vraagt naar Le chef en informeert dan op barse toon waarom het werk nog niet af is. Jawel meneer we doen ons best etc.

Διαφημίσεις

5 σκέψεις πάνω στὸ “Uncle John TV Parking lot pranks”

 1. Go, Vintroll ziet er toch heel anders uit dan ik me had voorgesteld. Spreekt trouwens verbluffend goed Engels voor zo een boerenlul.

  Dit is wel aardig, een op werkelijk niets gebaseerde autoriteit uitstralen met bluf. want dat doen die wiki knuppels namelijk ook. . Meestal te stom en te autistisch iets zelf te schrijven, of gewoon te belazerd en werkelijk ov-er-al met je snotkoker vooraan staan met een mal wiki-petje op.

  Ik vind professor Casper en Vintroll daar wel de sterkste voorbeelden van, maar er zijn er vele anderen daar die hetzelfde doen. En Romaine en toch wel Vintroll spande totaal de kroon op quote, werkelijk geen bal daar doen, het project interesseert je niet en rond gaan lopen met een air als De Opzichter Himself.

  Nou, reken maar dat zulke types op onze Ponzipedia met een pisboog van de stijger geschopt gaan worden hoor! Geloof dat maar! Aan dat soort gasten heb je namelijk niks, die lopen alleen maar in de weg met hun grote waffel.
  Die flikkerlazerstralen maar een pleurisend op naar hun eigen digitale achterbuurt.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Edje kadetje, ook al zo een ongeloofwaardig figuur. Want Edje maakt me veel wijs, behalve dat hij echt zo stom is als hij eruit ziet. En niet kán gewoon wat hij geflikt heeft met zijn grote waffel in die mails.

  Edje met zijn o, onze club is zo supergoed bezig, ik geloof er geen kloot van dat hij dat meent! Volgens mij weet Edje dondergoed wat voor ballentent dat is, maar denkt hij dan stel ik tenminste nog ergens wat voor.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

  1. Graaf smijt die gast er maar met een pisboog uit dan. Ik stel jou hierbij aan als mod, supermodel, steward, dorpsoudste, wijze, SuperJimbo etc etc van Eerbeekia.org, het pilot project voor Ponzipedia waar we geld, wat zeg ik heel veel geld mee gaan verdienen. Want ik weet dat er grote waffels en idioten zijn die hier in willen investeren.

   Μοῦ ἀρέσει

 3. Graaf pleur die Edje Kadertje uit Woerden er dan maar met een pisboog van af als je wil. Ik stel jou hierbij aan als mod, supermod, steward, dorpsoudste, wijze, SuperJimbo etc etc van Eerbeekia.org. De voorloper van Ponzipedia waar we geld, wat zeg ik, heel veel geld mee gaan verdienen.

  Ik weet namelijk dat er voldoende investeerders en idioten zijn die in dit soort projecten willen investeren. En daar gaan de Heeren van Eerbeek uiteraard een graantje van meepikken. Dat stoomtreintje van 3000 Euri moet namelijk wel gaan rijden dit jaar Graaf Statler!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.