(U.N.C.H.A.P.) – UNITED NEIGHBORHOOD CITIZENS HOME APPEARANCE PATROL

Διαφημίσεις

9 σκέψεις πάνω στὸ “(U.N.C.H.A.P.) – UNITED NEIGHBORHOOD CITIZENS HOME APPEARANCE PATROL”

 1. Wat is trouwens de gebruikersnaam van die andere gast op Wikipedia? Ik neem aan dat het om twee arbs gaat, dus het zal wel die Chris zijn. Wat spreekt die trouwens ook een goed Engels! O nee, ik weet het al! Het is Professor Casper!
  Wat zo ijzer-en ijzersterk van deze twee is is de bluf. Helmpje op, vestje aan en een of ander ongedefinieerd gezag vertegenwoordigen. En daar zit de overeenkomst met het Grote Project.

  Want dat is een van de meest wonderlijke karakters van pedia, die Professor Casper. Heeft een waffel als een schuurdeur en maakt zelf werkelijk niks klaar. Hij doet geen geen ene flikker! Net als die Chris indertijd, zelf schreef hij niks, maar paradeerde daar rond als de president-directeur.
  En zo eens in de zoveel tijd komt onze Casper even langs om even wat blok-klapjes uit te delen. Pats, pats, pats en dan gaat ie weer. Het is duidelijk de holmaat van de achterbuurtexpert, ook al net zo een misselijk en achterbaks ventje.

  Gezag op niets baseren.

  Toen ik op Wikipedia binnenkwam in 2009 had ik na een dag of twee door dat er daar geen enen mallemoer van klopte daar en ik met een partij wijdbekken en holmaten van doen te had.
  Met als klapper op de vuurpijl toch wel die eerste abitrolluitspraak dat ik alleen maar braaf in de hoek mocht zitten om naar de juffen en meesters te luisteren. En dan een foto op commons plaatsen van zowat de hele feestende abitrollcommisie op de nieuwjaarsreceptie, hoe duidelijk wil je het hebben. Hoezo een onafhankelijk vereeniging , laat je nakijken!

  Ja, ja. Dat hadden ze gedroomd toen en daarmee zaten ze bij mij precies aan het juiste adres. Ikke luisteren naar hun geabitroll.
  De vergissing van hun leven, want slapende katten moet je niet wakker maken zegt het oude spreekwoord al……….

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Je had het laatst over die groepsfoto Graaf. Deze dus. Volgens mij de enige foto op commons waar jouw goede vriendin Gooise Miep opstaat.

  Met deze foto is iets bijzonders. Probeer m maar eens te vinden op commons. Daar istie niet meer.

  Vrij snel nadat ik de foto op sage plaatste wertie van commons verwijderd.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ik denk dat heel wat mensen die CC licentie en gezellige fotootjes van Commons wel kunnen vervloeken zo langzamerhand……
  Hier, is er ook zo een, zowat alle leden van abitroll die mij verboden hadden wat dan ook nog te zeggen over Wikimedia en haar ex-bestuurders nadat ik had opgemerkt dat het artikel van Van Dillen niet aan hun eigen richtlijnen voldeed… waarna ik half wikimedia in mijn nek had, tot een global lock aan toe.

  Dat zijn van die fijne, fijne prentjes die over het internet gaan rondzwerven. Overgens stond indertijd die Chris te liegen dat hij barste tegen mij dat hij niks met Wikimedia had uit te staan. Hij staat op die eerste foto!

  En ja, onze Gooise Miep… die sloeg al op tilt toen er twee van die autistische gastjes bij haar door de straat liepen…
  En dan deze foto, maar was die niet verwijderd van Commons na een of andere ruzie met Menke? Dat was toen een enorm catfight herinner ik me.

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Uit mijn hoofd:
  Menke schreef allerlei artikelen over het koloniaal verleden, en dat bleek, aldus Gouwenaar copyvio of plak- en knipwerk te zijn geweest uit nog beschermde bronnen. Ik zelf blijf daarbuiten, want het interesseert me geen biet allemaal verder, dus het zal. Maar.

  Er was ondertussen een catfight tussen Moira en Menke ontstaan en plotseling kwam die gewraakte foto op de proppen. Menke plaatste meen ik die foto op Pedia midden in die ruzie. Toen ontplofte onze Gooise miep en toen is die foto van Commons verwijderd.
  En Menke is kort daarna onder het uiten van nogal wat verwensingen van het Wiki-podium verdwenen. Ik weet niet wat er hier aan voorafgegaan is, maar veel goeds zal het niet geweest zijn.

  Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

 5. Dan vermoed ik dat deze Menke mijn sage artikeltje gelezen heeft. Want die foto werd nergens anders gebruikt. En je moet diep graven op commons om hem te vinden.

  Dat graven daar zijn ze gelukkig goed in op de bouwplaats. Net als per ongeluk een zak cement van 25 kilo vanaf drie hoog uit je klauwen laten glippen.

  Als er daar beneden een staat die iets te bijdehand is. Met zijn grote waffel. Dan is dat snel afgelopen Graaf Statler!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.